tag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post1318550602391565241..comments2023-11-24T10:43:51.368+02:00Comments on Ruckelhäxan Stjärnkraft: RECEPT > Rostbröd SpezialeNina/Stjärnkrafthttp://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-35880218588381908962011-08-27T23:31:54.571+03:002011-08-27T23:31:54.571+03:00Mmmm, det där brödet med min körsbärssylt skulle v...Mmmm, det där brödet med min körsbärssylt skulle vara fint!Ankihttps://www.blogger.com/profile/07669852236831300661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-83906708563956548682011-08-25T10:58:35.199+03:002011-08-25T10:58:35.199+03:00Jag vill bara skriva en kommentar om att jag ser f...Jag vill bara skriva en kommentar om att jag ser fram emot att din blogglust ska koma tillbaks. Ha det gott till dess.Cicihttps://www.blogger.com/profile/12730399231928034090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-6031179017507970042011-08-23T22:52:53.523+03:002011-08-23T22:52:53.523+03:00Cici:
Äh, alla kan ju inte tycka att bakning är ku...<b>Cici:</b><br />Äh, alla kan ju inte tycka att bakning är kul. Gilla läget du bara! ;o)<br /><br /><b>Sur i Sumpan:</b><br />Men attans då, och ingen elvisp med degkrokar heller..? Annars går det alldeles utmärkt att göra som "förr i världen": knåda med armkraft :o)Nina/Stjärnkrafthttps://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-73300399915542155762011-08-23T21:38:05.399+03:002011-08-23T21:38:05.399+03:00Har ingen Kitchen-Aid varför jag får hållatillgodo...Har ingen Kitchen-Aid varför jag får hållatillgodo med köpebröd.Sur i Sumpanhttps://www.blogger.com/profile/01774189504228878484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-56570850176090605312011-08-23T20:48:59.640+03:002011-08-23T20:48:59.640+03:00Jag undrar hur jag ska bär amig åt för att tycka a...Jag undrar hur jag ska bär amig åt för att tycka att det är roligt att baka. När barnen bodde hemma bakade jag osötat matbröd så det täckte vårt behov, men roligt tyckte jag aldrig att det var. Nu börjar jag ge upp om att tro att jag någonsin kommer att bli road av den sysselsättningen.Cicihttps://www.blogger.com/profile/12730399231928034090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-72465981453568870012011-08-22T16:11:57.632+03:002011-08-22T16:11:57.632+03:00Kerstin:
HahaHAA!! Du, det kan man verkligen säga ...<b>Kerstin:</b><br />HahaHAA!! Du, det kan man <b>verkligen</b> säga var lite väl <i>speziale</i>!<br /><br /><b>Monica:</b><br />Rekommenderar varmt KitchenAid! Jag har haft min i c. sju år nu och kommer definitivt att skaffa en likadan igen om den här kastar in degkroken :o)<br /><br /><b>Annacarin:</b><br />Nu är jag ju inte alls något proffs på det här, men jag har för mig att man gör så för att gynna bildningen av glutentrådar. Saltet hämmar det, har jag ett svagt minne av att jag läst någonstans. Kan ha varit i boken "Riddarbageriets bröd", som var min bakbibel i början av min frälsning ;o)Nina/Stjärnkrafthttps://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-68987985044567283842011-08-22T15:55:04.317+03:002011-08-22T15:55:04.317+03:00Jag har också ett recept där man ska arbeta degen ...Jag har också ett recept där man ska arbeta degen först INNAN man tillsätter saltet. Vad är det för vits med det? AnnacarinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-27088255308182313632011-08-22T14:25:47.336+03:002011-08-22T14:25:47.336+03:00Det lät gott!
Nu MÅSTE jag skaffa mig en hushållsa...Det lät gott!<br />Nu MÅSTE jag skaffa mig en hushållsassistent! Min gamla la av för över ett år sedan och det har inte blivit av att köpa en ny!<br />Kör med degkrokarna på elvispen...<br />Kram, MonicaMonicahttps://www.blogger.com/profile/16140418552225199365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-51014997340660932982011-08-22T11:06:36.469+03:002011-08-22T11:06:36.469+03:00Ha,ha! Speziale påminner om när vi fick vänta läng...Ha,ha! Speziale påminner om när vi fick vänta länge på maten på en liten restaurang i Italien. Som kompensation för väntetiden kom kyparen stolt in med en foccasia och bjöd på. Det var "speziale" sa han. Då pekade vi försiktigt på resterna av en insekt (kackerlacka?) som stack upp i brödet och frågade vänligt: "Speziale?" Han försvann snabbt ut igen med brödet.<br />Kram<br />KerstinÖlandsvindarhttps://www.blogger.com/profile/04260508769892006780noreply@blogger.com