tag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post2567927263906131471..comments2023-11-24T10:43:51.368+02:00Comments on Ruckelhäxan Stjärnkraft: Sommar på buteljNina/Stjärnkrafthttp://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-82365339879683367412014-07-18T07:10:53.054+03:002014-07-18T07:10:53.054+03:00Nej, jag kokar inte fläderblomssaften. Precis som ...Nej, jag kokar inte fläderblomssaften. Precis som du gör kokar jag bara upp sockerlagen och häller den het över blommor, citronsyra och citroner i bitar.<br /><br />Sedan får saften stå i kylen i fem dagar innan jag silar den, blandar i flytande Atamon och häller upp på flaskor, som tillsammans med korkarna hettats upp till 100° i ugnen.Nina/Stjärnkrafthttps://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-58379866495818205232014-07-17T18:59:10.881+03:002014-07-17T18:59:10.881+03:00Visst är det gott med fläderblomssaft! Men kokar d...Visst är det gott med fläderblomssaft! Men kokar du den? jag brukar bara koka upp vatten och socker och slå över blommor och citron. Sedan måste jag frysa den, för att den ska hålla sig, förstås...<br />Ha det gott, kram, MonicaMonicahttps://www.blogger.com/profile/16140418552225199365noreply@blogger.com