tag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post4107217032936674583..comments2023-11-24T10:43:51.368+02:00Comments on Ruckelhäxan Stjärnkraft: Saftigt!Nina/Stjärnkrafthttp://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-1503830616689539862011-07-27T22:12:07.994+03:002011-07-27T22:12:07.994+03:00Jag brukar bara göra råsaft på blåbär å fryser in ...Jag brukar bara göra råsaft på blåbär å fryser in den den godaste saften.stickmammanhttp://ainalundqvistblogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-69141261993183645842011-07-27T14:21:50.593+03:002011-07-27T14:21:50.593+03:00Den saften såg väldigt god ut! Vilken färg! Man sk...Den saften såg väldigt god ut! Vilken färg! Man skulle nog kunna göra en parfait, som då blev läckert rosa, av den saften...<br />Må väl, kram, MonicaMonicahttps://www.blogger.com/profile/16140418552225199365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-86589757405250994902011-07-27T13:35:40.467+03:002011-07-27T13:35:40.467+03:00Jag gjorde lite reklam för dig på min Facebooklogg...Jag gjorde lite reklam för dig på min Facebooklogg för ett tag sen ... det kanske har spridit sig. Because You're worth it!Ankihttps://www.blogger.com/profile/07669852236831300661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-89580599437239330192011-07-27T10:53:25.495+03:002011-07-27T10:53:25.495+03:00Så har jag också gjort vissa gånger, men i år vald...Så har jag också gjort vissa gånger, men i år valde jag flaskvarianten. Under trappan mellan våningarna här i huset har jag ett riktigt svalt utrymme. Med en liten skvätt Atamon i saften hoppas jag att den ska hålla sig bra där tills den tar slut. Fast lika fort kan det gå åt pipsvängen med hela satsen. Återstår att se!Nina/Stjärnkrafthttps://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-89200813290567516232011-07-27T10:40:43.108+03:002011-07-27T10:40:43.108+03:00En underbar färg på den saften!
Nu för tiden silar...En underbar färg på den saften!<br />Nu för tiden silar jag saften och förvarar den i mindre burkar i frysen. Då är det bara att koka upp den med socker när man behöver den och inget förfars av mögel. Nu för tiden går det inte åt särskilt mycket saft, men barnbarnen börjar bli större och saft efterfrågas allt mer.Cicihttps://www.blogger.com/profile/12730399231928034090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-43263986212154183212011-07-27T09:31:09.698+03:002011-07-27T09:31:09.698+03:00Hahahaa! Nädå, inte dricker vi för lite här i &quo...Hahahaa! Nädå, inte dricker vi för lite här i "Rucklet", men vi håller oss oftast till rent vatten. Söt saft är lite så där lyxbetonat och nyttjas mer moderation ;o)<br /><br />Hoppas ert besök hos Titte var givande! Den trädgården går inte av för hackor.Nina/Stjärnkrafthttps://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-68918505272542443862011-07-27T09:03:23.931+03:002011-07-27T09:03:23.931+03:00Du dricker för lite:) Här har vi hällt i oss fyra ...Du dricker för lite:) Här har vi hällt i oss fyra flaskor på en vecka... Törsten är stor i Sund:)Gunilla Wahlsten Designhttps://www.blogger.com/profile/12666564501646820911noreply@blogger.com