tag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post5419067079824096294..comments2023-11-24T10:43:51.368+02:00Comments on Ruckelhäxan Stjärnkraft: Om att förråda sigNina/Stjärnkrafthttp://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-34695120971112908172013-07-31T09:16:07.372+03:002013-07-31T09:16:07.372+03:00Mm... Det där med chili och vanilj låter gott. Mås...Mm... Det där med chili och vanilj låter gott. Måste surfa vidare till Dansukker och kolla in grundreceptet.<br /><br />Tack för tipset! Det kan vara ryyschligt bra att ha ett nytt tomatrecept på lut tills när odlingarna i Glaspalatset väl sätter igång med att mogna. Jag lär drunkna i tomater i år, vad det verkar ... :o)Nina/Stjärnkrafthttps://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-11864473209223585042013-07-31T01:52:20.105+03:002013-07-31T01:52:20.105+03:00Jag hade exakt 461 gr tomat, lika mycket syltsocke...Jag hade exakt 461 gr tomat, lika mycket syltsocker. Fänkålen blev vad det blev , mortlade och silade i tesilen, skulle pytsa i en del men allt råkade åkarna i. Har inte smakat när det kallnat men tänk att mycke är gott. Grundreceptet efter dansukkers recept med chili och vanilj. Fänkålsideen stulen efter köpemarmelad. Vänligaste hälsningar Lena Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-73053225374009850182013-07-30T22:01:05.054+03:002013-07-30T22:01:05.054+03:00Jo, visst blev det snygga etiketter även på de här...Jo, visst blev det snygga etiketter även på de här två, hehe! ;o)<br /><br />Tomatmarmelad har jag aldrig provat laga och än så länge kan jag inte testa heller, eftersom jag inte har en röd, gul eller svart tomat så långt ögat når. Inte ännu i alla fall. Hur mycket fänkål sätter du till hur mycket tomater ..?Nina/Stjärnkrafthttps://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-40436071607425023182013-07-30T21:59:11.729+03:002013-07-30T21:59:11.729+03:00O, så mycket tidigare jag måste ha sått än du, eft...O, så mycket tidigare jag måste ha sått än du, eftersom det annars - med tanke på att du är sydlänning - borde vara skördeklart långt tidigare hos dig. Här har jag kunnat plocka vaxbönor åtminstone ett par veckor redan.<br /><br />Kronärtskockan var säkert mumsfilibabba! :o)Nina/Stjärnkrafthttps://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-21355698463583126722013-07-30T17:45:16.227+03:002013-07-30T17:45:16.227+03:00Härligt med egenskördat, förgyller höst och vinter...Härligt med egenskördat, förgyller höst och vintermörkret. Snygga burkar förresten ;-). Själv har jag marmeladat tomaterna idag, med fänkål och köpta etiketter på burkarna. ;-) hälsningar Lena Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-11652685796370909912013-07-30T15:44:21.900+03:002013-07-30T15:44:21.900+03:00Ja, här har vi också börjat skörda litet, men mina...Ja, här har vi också börjat skörda litet, men mina vaxbönor är inte färdiga än...<br />Den första kronärtskockan åt jag i alla fall igår och det var fantastiskt!<br />Kram, MonicaMonicahttps://www.blogger.com/profile/16140418552225199365noreply@blogger.com