tag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post713281487212650997..comments2023-11-24T10:43:51.368+02:00Comments on Ruckelhäxan Stjärnkraft: RECEPT > Ninas Bumpy BitsNina/Stjärnkrafthttp://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-10656868824031053242009-12-17T11:47:19.866+02:002009-12-17T11:47:19.866+02:00Självklart kan du lämna bort chilin! Du kan ju läg...Självklart kan du lämna bort chilin! Du kan ju lägga till lite färskpressad apelsinsaft istället. Apelsin är ju super med choklad :D<br /><br />Marabou Premium finns både som 70- och 86-procentig.Nina/Stjärnkrafthttps://www.blogger.com/profile/06158647094066469020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8866422542525181748.post-63057279270336636932009-12-17T11:38:18.159+02:002009-12-17T11:38:18.159+02:00Vilken choklad har så hög procent som 86? Jag bruk...Vilken choklad har så hög procent som 86? Jag brukar bara använda 70%s som finns i våra bybutiker..<br />Chilin kan man väl lämna bort? Fanny blir alldeles fläckig av sånt.Pipihttps://www.blogger.com/profile/03019823336366782661noreply@blogger.com