söndag 21 september 2008

Vik en stjärna; beskrivning till salu på Etsy

ÄNTLIGEN HAR JAG fått till stånd den fotografiska nedladdningsbara instruktionsboken för hur man viker den moraviska pappersstjärnan.

Hela 58 tydliga och detaljerade bilder med beskrivande text, som gör det så himla överskådligt och enkelt att förstå hur det går till. Andra ska inte behöva fundera lika mycket som jag själv har behövt! Finns att köpa i min Etsybutik och leveransen är omedelbar i och med att den är i pdf-format :)Det barnsliga i sammanhanget är att min konkurrerande vikare på hantverksportalen (jag avstår från att kasta dynga och uppge hen­nes användarnamn ...) dagen efter la upp en liknande idé till för­sälj­ning. Den gigantiska skillnaden är dock att hon helt fräckt säljer sam­ma beskrivning som hon själv lärt sig konsten från – och dessutom inte som e-bok i pdf-format! Man måste således få den sig tillsänd per post.

Nåja, det finns säkert hugade köpare som hugger på erbjudandet om några färdigskurna pappersremsor, men min lit står till att folk vill ha tydliga instruktioner och inte något summariskt hoprafs som kräver en massa eget tankearbete.

Sen undrar jag hur pass lagligt det är i hennes fall att saluföra en beskrivning som någon annan satt ihop. Men, men, det är ju svår­ligen mitt problem ;)