torsdag 9 december 2010

Plötslig produktivitet

NÄR DET RINNER till så gör det det ordentligt! Nästan 40.000 nya, fräscha tecken om Solveig på bara åtta dagar, det är nog nytt per­son­ligt rekord. Men hemma ser det ut som jag vet inte vad och lilla A tyck­er att jag är asocial så det räck­er för två morsor och blir över.

Men ett är då säkert: det är mycket roligare att författa än att städa. Sen är det också extremt mycket roligare att författa än att laga mat, och hur roligt det är att författa i jämförelse med att sova ska vi inte prata om.

Tur i oturen att det är vinter.


Men den allra största baksidan är att jag blir en skitdålig bloggare :o/ F'låt!

tisdag 7 december 2010

Spänningen är oliiidlig!

HELT RÄTT, JAG lyckades inte besöka Madeira utan att kånka ett par amaryllislökar med mig hem. Vem klarar väl det? Bekym­ret är bara att de såldes på lösvikt, utan emballage, och stoppades i sam­ma plast­påse. Den ena ska vara bländvit, den andra ceriserosa – men vilken är vilken???


Ja, vilken är alltså denna, den som tänker blomma först..? Jag tippar på rosa. Men med hänsyn taget till mitt alltid lika nedslående resultat på Lotto kan ni slå er i backen på att det kommer att visa sig att det är den vita ;o)

Annars är jag tyvärr en dålig bloggare just nu. Jag är inne i en flow med mitt författande och tant Solveig upptar såväl mina tankar som timtals av min vakna tid. Av den anledningen blir det inte mycket utrymme kvar till bloggeriet.

Jag har förresten noterat att ni är flera stycken som hänger med i bokens tillblivelse. Jätteskoj! Verkligen :oD Skriv gärna och berätta vad ni tycker!

måndag 6 december 2010

Veckans Vanartiga Vers #34

En transa, så fager, på Hall
får grabbarnas känslor i svall.
Lika söt som en tjej
men med jättelik grej
– ”den rätta” i samtliga fall.


***

Denna limerick, och ytterligare 127 stycken, ingår i samlingen ”Limerickar att le åt”, som du kan ladda ner i sin helhet genom att klicka HÄR.

Tycker du att den här var kul och vill roa någon annan? Då är det bara att klicka på det lilla kuvertet med en pil på i slutet av inlägget och skicka iväg länken.