lördag 30 maj 2009

RIX Morronzoo på Åland

RIX MORRONZOO VAR på Åland igår, fredag den 29 maj, och sände live från hotell Havsvidden i Geta. Vännen T, en hängiven Morronzoolyssnare, kunde naturligtvis inte låta bli att ta sig dit för att uppleva Roger, Titti och Gert live och man kan ju inte komma tomhänt, resonerade hon. Således medförde hon ett par var av mina grytlappar åt herrskapet (plus en babymobil åt blivande pappan Jocke, specialtillverkad av undertecknad åt hans väntade bebis). Kul initiativ av kompisen min och till min stora förvåning blev lapparna därmed omnämnda i radio. Jag tackar och niger vackert för denna oväntade gratisreklam och skickar förstås ett särskilt tack till T, vars utmärkta sinne för marknadsföring ledde till detta.

Här är bilder på RIX-lapparna:Det rosa paret åt Gert pga av hans omtalade träningskläder i samma färg ;) Kan väl alltid vara kul att använda t.ex. ute i sommarstugan.

På Morronzoos egen sajt finns det t.o.m. bildbevis på att lapparna kom fram som dom skulle. Här är länken till arkivet med alla bilder från Ålandsbesöket: http://rixfm.com/index.php?specialcontent=galleries&id=1312

[tags: crochet, pot-holder, peace, sign, star, folklore, cotton, Etsy]