torsdag 9 april 2009

Jag har blivit diplomerad!

LIVET ÄR UNDERBART, ja, i alla fall ibland. Idag är jag gladare än på länge, för de handvirkade grytlappar jag levererade som mitt bidrag till årets hantverksmönstring för Gotland/Åboland/Bornholm/Åland har passerat nålsögat och får delta i sommarens utställning, Crafts of Today, i Eckerö Post och Tullhus 17.5-30.8.2009!

Ännu mer glädjande är, att bland 50 deltagande hantverkare är det endast tio som får diplom för mycket goda produkter och jag är en av dem. Detta känns gôtt, det kan jag lova :) Och vilken boost för kreativiteten, att få en sån här erkänsla för det man gör!

Här är juryns omdöme, förresten:

************************************
Glädjande, övertygande och hantverket till heders. Grytlapparnas Rolls Royce. Tekniskt mycket väl utförda och fina färger.

Gammal teknik på ett innovativt sätt. Eventuellt kunde hantverkaren experimentera i nya, värmeisolerande och brandsäkra hightech material för dem som har gasspis?

Produkterna godkänns till utställningen.


Hantverkaren diplomeras.
************************************


Gud, vad jag är glad!!! Glad påsk på er alla där ute i sajbervärlden! Här är ett par gula peacelappar, påsken till ära:[tags: crochet, pot-holder, peace, sign, cotton, Etsy]