tisdag 23 december 2008

Julen står för dörren ... och kransen hänger på

DAN FÖRE DAN idag och julstämningsbarometern visar stadigt på lågtryck. Med åren blir jag alltmer Scroogeaktig och vid det här laget kanske jag inte direkt hatar julen, men det är inte långt ifrån. Särskilt eländigt är det sådana år som detta, när det inte blir vitt av snö utan regnet står som spön i backen. Nej, plastgranen får bli kvar uppe på vinden den här julen och det räcker med den elektrifierade ad­vent­stjär­nan som står i köksfönstret! Jag blir ju ändå ensam på julaftonen så vad båtar det till att släpa fram en massa som ändå ska bort om ett par veckor igen?

Julhelgen kommer jag istället att ägna åt grytlappsvirkning, eftersom jag har en beställning på 30 (!) såna med peacesymbolen på till USA. Sju är färdiga och jag har således bara 23 kvar ... Gissar att jag inte vill se åt varken mönstret eller en virknål på ett bra tag när jag är klar med hela beställningen. Fast det sa jag ju de facto efter förra le­ve­ran­sen också :)

En annan ”stororder” var de åtta dörrkransar av stjärnor som jag ny­li­gen skickade iväg over there. Åtta likadan blev liksom sex för många och det är bara att inse att jag inte gillar serieproduktion.GOD JUL OCH FRED PÅ JORDEN
ÖNSKAR JAG ALLA KÄNDA OCH OKÄNDA!


[tags: moravian star, paper, folded, glitter, wreath]