lördag 4 augusti 2012

TILL SALU > Levi's 501JÄTTEFINA, KLASSISKA 501:OR, som jag dessvärre inte klarar av att ha på mig längre pga min benskörhet. Det gör helt enkelt för ont att inte ha stretch­jeans :o(

Bredd 29", längd 34".

Bud från 2,50 euro.
Köp nu för 10 euro.

Mejla mig på stjarnkraft[at]aland.net om du är intresserad.


torsdag 2 augusti 2012

Livet i ett laddningslöst limbo

AUGUSTI. NÄSTAN HELA sommaren har gått. En energifattig sommar. En sommar med Livet i pausläge. En sommar av oändlig väntan på be­sked, från justitieombudsman, polis och åkla­garmyndighet, besvärs­nämnder (ja, pluralis), FP-fucking-A och till och med från sjukvården. Besked som dröjer och dröjer och lämnar mig bakbunden, hand­lings­för­lamad och höggradigt förbannad.

Vore det inte för mitt barn och min älskade trädgård hade steget att välja den enkla utvägen inte varit särskilt svårt att ta. Men nu har jag båda. Och jag fortsätter med den omtalade dårens envishet att vän­ta.

Jag börjar bli rätt utled på alltihop. Och på all nonchalans och in­kom­petens som tillåts finnas inom organisationer där motsatsen borde va­ra regeln och inte, som nu, undantaget. Framför allt är jag jävligt trött på att va­ra ett per­sonnummer och inte en människa av kött och blod, om ock en rysligt obekväm och besvärlig sådan.

Men tro fan inte att jag är nere för räkning! Än finns det kampvilja i tanten. Däremot är jag för tillfället helt off att läsa andras bloggar. Jag orkar helt enkelt inte, hur gärna jag än skulle vilja. Så det är alltså inte nonchalans från min sida. Det är bara batteriet som är på laddning.

tisdag 31 juli 2012

Viktigt meddelande till mina e-boksläsare

TEKNIKENS UNDER, NI vet. Det där som alltid ställer till det och gör enklaste småsak till ett Himalaya man får klösa naglarna blodiga för att komma över.

Nu har jag, sent om sider, nått toppen av massivet och kan meddela att de formateringsproblem som funnits hos Smashwords med ”60+ och singel” i forma­tet EPUB* är åtgärdade.
Och jag är cirkus sisådär 2.789.435 hjärnceller fattigare :o/


Har du redan köpt e-boken kan du med fördel surfa in och ladda ner den reviderade versionen. Klicka HÄR.


*) för Apple iPad/iBooks, Nook, Sony Reader, Kobo och de flesta läsappar inkluderande Stanza, Aldiko, Adobe Digital Editions m.fl.

söndag 29 juli 2012

Är det inte det ena så är det det andra

ÄR DE RÅDANDE väderleksförhållandena en försmak av det extrema väder det varnas för att vi har att vänta oss i framtiden? Jag menar, är det kallt så är det SVINKALLT. Är det regnigt är det SKYFALL. När det blåser är det HALV ORKAN. Och som nu, när det väl äntligen slår om och blir sommarvärme, ja, då är det ingen måtta med hur varmt det blir över en natt.

Igår och idag har det varit för varmt för den här tanten. Flämta och svettas i skuggan har varit modellen. Det har till och med varit för hett för att bli hungrig. Idag har jag inte fått i mig mer än det här:


... med någon deciliter iskall, naturell yoghurt. Och en fjärdedels grillad broiler, utan några som helst tillbehör.

Men nu hörs mullret av den annalkande åskfronten och blixtar lyser upp himlen. Så det är bara att vänta på regnet. Igen. Men låt det reg­na! Jag har ju min mormors­rute­virkning på gång.