onsdag 22 november 2017

Upphängt och hissbart – snart ...

I »RUCKLET» FINNS förutom min egen bostad även en separat, supermysig och fullt utrustad etta. Tanken är att den ska hyras ut snarast möjligt, antingen på långtidskontrakt (om rätt hyresgäst dyker upp) eller på AirBnB-bas. Så långt allt gott och väl, men det något begränsade utrymmet i badrummet har berett mig ett visst bekymmer vad gäller torkmöjligheter. Finns det tvättmaskin måste man ju även kunna torka tvätten någonstans.

Men si, det är på väg mot en lösning! Jag har efter en onödigt lång startsträcka äntligen fått tummen ur och börjat färdigställa en takhängd, hissbar torkställning. Innanför ramen på 60x80 cm kommer det att finnas imponerande 6,6 m tvättlina.


Alla attiraljer finns nu hemma, el-rören som ska bli själva ramen är tillkapade och alla hål är borrade. Nu väntar jag på inspiration för att få det hela hoplimmat och sprejmålat i silver, så att det liknar metall. Sen är det inte långt kvar till sanningens minut och det visar sig om jag tänkt rätt eller helt åt helskotta fel. Nuförtiden är jag alltid lika orolig.