lördag 26 september 2009

"Mors lilla Ulli" spränger 1.000-strecket!

KLANG OCH JUBEL, pukor och trumpeter – igår nådde min roman Mors lilla Ulli 1.000 visningar på Kapitel 1. (Länken öppnar en pdf-fil i ett separat fönster.)

Samtidigt blev jag färdig med projektet att skriva tre stycken limerickar för varje bokstav i alfabetet; totalt 87 stycken. Dessa finns också publicerade på Kapitel 1 i boken Limerickar att le åt. (Länken öppnar en pdf-fil i ett separat fönster.) Vet du med dig att du är pryd ska du inte läsa samlingen ;)

Nåväl, nu kommer jag att ägna min författargärning åt den pågående novellen Livet leker, liket lever. (Länken öppnar en pdf-fil i ett nytt fönster.) Eller, tja, det ser faktiskt ut som det blir mer än en novell, kanske rentav en kortroman. T.v. har jag bara hunnit börja berättelsen, och är redan uppe i c. 30.000 tecken inklusive mellanslag ...

Annars är det auktion på gång idag. Jag har inte varit på en enda det här året, så det ska bli riktigt kul. Med lite tur kanske jag gör några trevliga fynd från 1950- och 1960-talen! Bilder kommer i så fall här.