lördag 16 augusti 2008

Virka, virka, virka ... fredslappar

FULL RULLE HELA tiden, så jag hinner inte skriva så mycket. Men trots tidsbristen ska jag i alla fall visa det senaste paret grytlappar jag har lagt till i Etsybutiken:Jag måste ju liksom ersätta de fem par av samma modell som för­svinner till Staterna ... ;)
[tags: crochet, pot-holder, peace, sign, cotton, Etsy]

tisdag 12 augusti 2008

Virka, virka, virka ... dalahästlappar

HU, VAD DET är lite tid kvar till skolstarten. Och nu är det san­ner­li­gen sensommar, med daggdyblött ute på mornarna, tvestjärtar i post­lå­dan och det där speciella ljuset det blir på dagarna när hösten närmar sig.

Senaste tillägget till Etsybutiken ser ut så här:


Sen har jag börjat måla om den utrangerade datahörndelen till mina egna kontorsmöbler. Den ska istället bli skrivbordsskiva under dot­terns nybyggda loftsäng :o)[tags: crochet, pot-holder, dala horse, cotton, Etsy]

söndag 10 augusti 2008

Beställningsjobb på Etsy

DET HAR VARIT lite mycket den senaste veckan ... Jag har haft fullt sjå att få de tio amerikagrytlapparna färdiga (vilket de nu är) plus att den senaste custom order-mobilen måste produceras. Så här bidde den:


Vill du se fler av mina mobiler?
Gå då vidare till min photostream på Flickr genom att klicka HÄR!

***

Sen har jag köpt två nya rosor, som ännu står i sina plantskolekrukor och väntar på att få fötterna i jord. Den ena är New Dawn och den andra Schneewittchen och det fåniga är att jag egentligen inte har en susning om var de ska planteras, men jag kunde bara inte låta bli. Håller jag på att utvecklas till en rosenfreak..?


[tags: moravian star, paper, folded, glitter, mobile, origami]