tisdag 10 juli 2012

Boksläpp: 60+ och singel

 
[ALLA MINA UTGIVNA BÖCKER]
  PROVLÄS!

 

Bandtyp: häftad

Format: storpocket

Språk: svenska

Utgiven: 2012

Antal sidor: 276

Vikt i gram: 374

1:a upplagan: 60 ex (SLUT)

ISBN13: 9789529309283


60+ och singel av Nina Backlund

BESKRIVNING:

”Om man skulle dela in kvinnobröst i vikt­klasser kan jag utan överdrift säga att jag redan i puberteten hade vägt in som wel­tervikt. Och idag snackar vi tungvikt, eller rentav supertungvikt. På den nivån är det inte längre byst, det är pattar. Det lärde grabbarna mig redan i småskolan.”

60+ och singel är en hejdlös och hu­vud­lös berättelse i god Paasilinnaanda om Solveig, 60+, som kastar loss från tryggheten och tristessen i ett långt liv som arbetsnarkoman för att segla ut i det okända med målet att finna kärlek för en mogen kvinna.

Solveig är mormorgenerationens svar på Bridget Jones. Lika pigg på äventyr som hon, men med den luttrade kvin­nans syn på tillvaron och med en stor portion humor.

RECENSIONER:

Läs vad Nya Ålands recensent tyckte.ÄVEN SOM E-BOK
Boken finns även till salu som e-bok bl.a. i min Etsybutik, i Sony Reader Store, i Apple iBookstore, hos Barnes & Noble och Smashwords. Priset är humana $4.99.

NU SOM LJUDBOK
”60+ och singel” finns nu även som ljudbok! Speltid 6,6 timmar.

Du kan välja mellan cd-skiva i MP3-format eller att ladda ner MP3-boken direkt till din dator. Cd-skivan kostar lika mycket som den den tryckta boken gjorde, dvs 20,50 € på Åland (varav momsen är 24 % och inte 10 % som på tryckta böcker) och 14,35 € (skat­te­fritt) för öv­riga. Denna, liksom den nedladdningsbara varianten, köper du i min Etsybutik. Priset för den nedladdningsbara MP3-boken är 12,50 €.

Provlyssna kan du göra HÄR.


LÅNA PÅ BIBBAN
För den ekonomiskt lagda finns på Åland möjligheten att låna boken på bib­lio­te­ket och från hösten 2013 även som DAISY-talbok för syn­ska­da­de. Klicka HÄR för dessa alternativ. Talboken är producerad av Ålands synskadade r.f. och inläst av Margaretha Österman 2013.


[DET GÅR INTE ATT LÄMNA KOMMENTARER PÅ DET HÄR INLÄGGET]