onsdag 16 september 2009

Somt tar tid, annat gör man direkt

ÄNTLIGEN, JAG MENAR verkligen ÄNTLIGEN, har jag fått till stånd vedförvaring på terrassen! Nåja, terrassen byggdes ju inte förrän för två år sedan, men pallkragarna har jag haft i min ägo redan i fyra år. Men nu är det i alla fall gjort. Dotterns kommentar var: ”Jamen, det blir ju inte snyyyggt ...” Fast det tycker jag själv att det är. Eller vad säger ni?

Till vänster om dörren har jag skruvat upp en ljuslykta med öppningsbar sida, som jag hittade på en loppis för ett tag sedan. Det blir ju stadigare än att hänga den i en kedja, och ser riktigt mysigt ut på kvällen i mörkret. Ovanpå ”pallkragshyllan” kan jag vid behov dessutom placera flera lyktor, så vedförvaring får liksom dubbel användning på det viset.

Instundande lördag ska förresten jag och väninnan T ordna loppis på min gård. Det sammanfaller med årets Skördefest här på Åland, och jag hoppas det kommer riktigt mycket folk. Med lite tur blir jag av med diverse ”bra att ha-prylar” jag samlat på mig under åren. Det är dyrt med tidningsannonser, så jag har fixat en utomhusskylt istället. Den syns RYSLIGT bra från vägen ...