onsdag 4 februari 2009

Gung, gung, gungeligung

HELA HUVET GUNGAR så fort jag sitter framför bildskärmen mer än 5-10 minuter ... Igår var jag på röntgen av nackkotpelaren, så vi får väl se om det rentav är någon felställning/belastningsskada som gör att det blir så här. Någon dag tidigare hamnade jag dessutom en sväng på akuten pga ett konstigt ”bubblande” under revbenen strax till höger om bröstbenet. Doktorn gissar på medellinjebråck, dvs ett ”hål” i bukhinnan, och jag ska på ultraljudsundersökning om några veckor.

Hej och hå, vad det är skojsigt att bli äldre ...

I ateljén börjar det bli någotsånär ordning nu. Fast jag saknar minst två bokhyllesektioner innan jag får allt på sina rätta platser. Herreminje! Hur har jag överhuvudtaget lyckats pressa in allt detta i min bostad och ändå ha plats att leva där??? Så här ser det ut för tillfället:

Hantverksmässigt är jag annars i lite limbo just nu. Jag väntar på en leverans med mera bomullsgarn från Tyskland och kan knappt tåla mig innan det kommer. Det har kommit tre helt nya färger som jag är nyter på att prova! Under tiden producerar jag små applikationscirklar av alla miljoner kilometer restgarn jag har. Antingen blir de sålda på Etsy eller så gör jag någonting av dom själv: