lördag 10 november 2018

Be Aware!

SEDAN JAG UNDER sommaren lärde mig kumihimo-flätning har det blivit en hel del alster, framför allt en mängd olika armband. Inför Rosa Bandet-månaden oktober gjorde jag t.ex. några olika varianter av rosa armband. Som en spin-off till dem fick jag i morse för mig att göra helt andra, med klena kedjor och miyukipärlor.tisdag 6 november 2018

Nyss var det juni, snart är det jul ...

NU HAR DET hänt igen, att bloggen blivit bortglömd. Jädrans Facebook, jädrans Instagram ... :( Fast på sätt och vis är jag glad för att jag slutat försöka hinna med preciiis allt, preciiis hela tiden.

Det blev hur som helst en lång, varm och extremt torr sommar det här året. Tursamt nog hade jag ingen som helst lust att odla någonting, inte ens en rädisa, det här året. För mig blev det därför inga värre bakslag, även om moss- & gräsmattan var så gul och knastrig att jag på slutrakan trodde att den fläckvis strukit med.

Hyfsat mycket hantverkande blev det istället! Jag borde förstås åstadkomma åtminstone ett fotocollage här på bloggen, men för tillfället är inspirationen låg. Istället kan den som är nyfiken på vad jag grejat med ta och kika på Instagram; några nya tekniker, en hel del nya alster.