fredag 10 oktober 2008

Jag har blivit sågad & Nya mobiler på Etsy

IDAG SKULLE MIN mamma ha fyllt 82 om hon hade levat. Hej och hå, så tiden går ... Högst märkligt att man själv inte åldras någonting an­nat än i reflektionen från badrumsspegeln?

Hösten exploderar där ute. I min trädgård brinner buskar och träd i alla upptänkliga nyanser av gult, orange, ockra, rött och terrakotta. Jag, som egentligen inte är förtjust i den färgskalan, tycker det är vackert! Och under över alla under, idag är det dessutom soligt och fint, så jag ska ge mig ut och städa upp efter den av grannen på­tvingade städningen av mina två jättegranar.

Han tog sig för att – med ”proffshjälp”, vilken jag ställer mig mer än tvekande till – kapa bort långa, stora grenar som hängde över på hans sida om rågränsen. Resultatet blev att mina fina femtioåriga träd plötsligt hade en grotesk slagsida, som i sin tur föranlett en ytter­li­ga­re grenkapning från min sida. Nu står stackrarna där och ser helt få­niga ut med långa, kala nedre delar istället för det täta bus­kage av tre, fyra meter långa grenar de ursprungligen hade. Fult!

På Etsy rullar det på. Några försäljningar kan jag notera plus att jag blivit medlem i en gruppering som heter European Street Team. Det är Etsysäljare i Europa som slagit sig ihop för att hjälpa varandra med bl.a. marknadsföringen av sina affärer. Skojsigt!

De senaste nytillskotten på mobilfronten ser ut så här:Vill du se fler av mina mobiler?
Gå då vidare till min photostream på Flickr genom att klicka HÄR!


[tags: moravian star, paper, folded, glitter, mobile, origami, beads]