fredag 26 september 2014

När det går som en dans blir Livet lite lättare att leva

ETT PAR STICKETOVADE vantar till, ett par svarta, har jag fått gjorda. Och med dem tar jag en stunds paus från vantstickandet, även om jag nu­mera, efter att jag lärde mig sticka vantar på rundsticka, tycker att det är helt okej att sticka t.o.m. tummar.


Men än är det inte riktigt dags för enbart inomhussysslor, eftersom träd­går­den ska städas och ”stängas” för vintern. En ny sak jag lärt mig i år är att man ska klippa ner pionerna nu, inte på våren. Det är alltså uppdraget för dagen. Plus att ta in lite mer blomster medan det ännu finns att ta av.


Ha en trevlig helg! Själv ska jag under veckoslutet träna på den nya line dance-dansen vi lär­de oss igår:

4 kommentarer:

 1. Så roligt att du har hittat line-dance, det verkar vara en sak i din smak! Uppiggande!
  Så bra, att jag fick veta, att man SKA klippa ner pionerna nu, då har jag gjort rätt hela tiden. Jag klipper ner de flesta perenner på hösten, tycker att det är svårare på våren, när de nya skotten börjar titta upp bland det gamla.
  Ha en fin helg, kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är verkligen i min smak! Det är såå härligt att få röra sig till musik igen och gänget som är med på kursen är rekorderliga damer. Ja, damer, för som så vanligt i sådana här sammanhang, så lyser karlfolket med sin frånvaro.

   Radera
 2. Jag trodde att al linedance utfördes till "hästjazz"?

  SvaraRadera
  Svar
  1. No way, Jo-sey!! Här är det all möjlig sorts musik som gäller. Första dansen vi lärde oss är faktiskt en koreografi till något så nutida som en låt av Justin Bieber, alla tonårsflickors våta dröm.

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!