söndag 2 november 2014

Ruckelhäxan Goes Android

TÄNK, ATT DET på bara ett par veckor har gått att sälja iväg så mycket av allt möjligt ”bråte”, som helt i onödan fyllt skåp, lådor och förråd här i ”Ruck­let”, att jag kunnat köpa mig en begagnad surfplatta för pengarna! Be­gag­nad och begagnad, förresten. Killen som sålde åt mig hade själv köpte den så sent som i april i år, så den är m.a.o. inte överdrivet medkörd.

Nu jädrar, ska det bli Wordfeudat, vill jag lova! Plus att jag kanske äntligen, efter många års uppehåll, kan komma igång med att läsa böcker igen istäl­let för att bara lyssna.
Fast först ska man ju begripa sig på den där märkliga androidmiljön ...


”Varan ska vandra”, sa alltid min salig mor. Och hur rätt har hon inte i det ..? Mängder med saker som man inte själv har varken glädje eller nytta av läng­re ska inte slängas i soporna utan att man först kollar om det är någon annan som har behov av dem. Cirkulera, det är min melodi det. :-)

Nu du, Annacarin, ska vi spela så det ryker! Och hur är det med dig, Monica? Det är länge sedan vi gick en match nu :-D Andra hugade motspelare hittar mig under spelarnamnet Ruckelhäxan. Vad annat skulle det väl vara, hehe? ;-)

3 kommentarer:

 1. Grattis till "paddan", den är betydligt modernare än min...
  Det är onekligen mycket lättare att se på den än på den lilla iphonen!
  Ja, det var länge sedan vi spelade, vart tar tiden vägen?
  Nu kör vi igång igen, d.v.s. det får nog bli i morgon; jag måste se Maria Lang-deckaren på TV i kväll!
  Så rätt din mor hade!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. ...och naturligtvis har du rätt - det var Aggie, som skickade kantarellerna!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!