onsdag 17 december 2014

Ett steg framåt

OM BARA EN liten stund ska jag ge mig iväg för att hämta hem mina om­målade köksstolsfynd. Sanningens minut närmar sig således och jag hoppas att färgvalet känns rätt när de väl är på plats. Igår klippte jag till och tvät­tade det underbara, gamla ylletyget som sitsarna ska kläs om med, så det blir lite möbeltapetserarjobb också. Jag tror faktiskt att slutresultatet blir precis så bra som mitt inre öga föreställt sig det!

Nu väntar jag lika otåligt på leverans av hörnsoffan till vardagsrummet. Men den är inte lovad förrän vecka 2 eller 3 efter nyår :-/

Hur mycket julhysteri har ni drabbats av då där ute? Själv är jag helt för­sko­nad i år. En krans på dörren och adventsstjärnan i köksfönstret, that's about it. Plus att Lilla A och jag bakade pepparkakor för en dryg vecka sedan. Av köpedeg, bevars.

2 kommentarer:

 1. Spännande det blir säkert bra ,sitter ni på golvet nu när ni är utan soffa? Jag tycker att julen är bara jobbig särskilt efter att Peter lämna oss. Jul är för mig bara sorg.KRAM

  SvaraRadera
 2. Så spännande med stolarna! Du lägger väl ut bild på resultatet när de är klara, hoppas jag?
  Här är de mesta klart inför julen, som ska firas 2 ggr i år...
  Två av döttrarna ska fira själva julafton med sina respektives familjer, så vi firar en "julafton" till på annandagen med allihop!
  Puh - men så roligt!
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!