torsdag 8 januari 2015

Jovars, än är det sprutt på häxan

DET KÄNNS SOM det är bäst att ge ett litet livstecken ifrån sig, eftersom människor i min inte omedelbara närhet börjat fundera över vart Ruck­el­häxan vinglat iväg i sajberrymden. Ingen fara på taket, jag är bara en smula off bloggeriet av rutiga och randiga orsaker.

Mycken tid har nämligen åtgått till att i rask takt avyttra ägodelar av alle­handa slag. Dels för att finansiera inköpet av en sedan snart ett decennium hett önskad hörnsoffa till det mikroskopiska vardagsrummet å mitt ägandes ruckel och dels för att Lilla A sedan igår numera tituleras Stora A, emedan hon gått sta och blivit myndig!

Med detta följer att det sedan idag finns två körkortsinnehavare i familjen, vilket medfört att det börjar bli dags för Röda Faran att gå i pension, efter snart 25 års lång och trogen tjänst. Vilket i sin tur inneburit behov av än mer avsalu av dies und das, i akt och mening att få ihop tillräckligt med pe­kuniära medel för anskaffning av ett något mindre ålderstiget fort­skaff­nings­medel.

Men nu skymtar jag målsnöret borta vid horisonten, så snart kommer det förhoppningsvis att finnas både tid, lust och ork för att ta itu med ett mer aktivt bloggande igen. Och självfallet ska ni få ta del av hurdan soffa det blir – bara den nu någonsin skulle bli levererad :-/

6 kommentarer:

 1. Nu lyckades jag peta någonstans med lillfingret så allting försvann. Med risk för att du får två kommentarer från mig idag. Kul att höra ifrån dig och visst, man kan sälja iväg bra mycket innan det märks någon form av tomhet. Vi har blivit involverade i ett dödsbo så här blir det nog garageloppis till sommaren.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud signe den, som "uppfann" garageloppisidén!! :-)

   Radera
 2. Det låter som spännande nya saker händer i Rucklet! Ny soffa, ny bil, myndig dotter, det är mycket på en gång!
  Men bara positiva saker! Så bra, att kunna sälja av några icke behövda saker, för att bättra på finanserna!
  Lycka till med inköpen!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Några" är nog fel ordval i sammanhanget. Här rullar det iväg hygienartiklar, oöppnad kosmetik, böcker, kläder, "juveler", 50- och 60-talspryttlar m.m. i en rasande takt! :-)

   Radera
 3. Glömde ju lilla (stora) A. Gratta från mig i efterskott! Köp en bil som håller i minst 80 mil....

  SvaraRadera
 4. Kul å se´rej! :-)
  Kikar in varje dag för å se om du skrivit nå...saknar dig när du uteblir!
  Å vi har beställt ny soffa också...vi ska ju flytta nästa vecka...å då får man hoppas att den kommer den utlovade dagen.
  Annars blir man grym! :-)
  Steffe

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!