lördag 21 mars 2015

”Money for Nothing”

JAG BÖRJAR ALLTMER förstå hur det kommer sig att Posten Åland är en företagsverksamhet som går strålande. Idag har jag för andra gången på ett halvår varit tvungen att själva kånka hem ett s.k. DPD-paket, för vilket av­sändaren har erlagt en summa för att mottagaren – dvs jag – skulle få det otympliga kollit levererat ända hem till dörren.

Ankomstavin anlände i torsdags och jag förtullade försändelsen on-line samma eftermiddag, varefter tullen per omgående meddelade att paketet överlåtits åt Posten Åland. Men tror ni någon körde ut det dagen efter, dvs igår? Än mindre ringde/mejlad någon mig för att kontrollera att jag skulle vara hemma vid leveransen.

Men vet ni, det är ju faktiskt ett utomordentligt smart sätt att hösta in pengar utan att behöva motprestera. Så, som sagt, inte undra på att det går bra ekonomiskt för Posten Åland. Fast skämmas borde de. Rejält.

2 kommentarer:

 1. Hej,

  Jag såg ditt inlägg och vill hjälpa dig med kontaktvägar för att komma till rätta med dina uteblivna leveranser.

  För det första vill jag börja med att beklaga att du varit med om så mycket strul från vår sida. Detta är någonting som jag tycker att vi behöver titta närmare på så att vi har chans att förbättra oss så att detta inte drabbar fler. Jag bifogar en länk till vår hemsida där du gärna får lämna en synpunkt angående detta, bifoga kollinumret så att vi får tillgång till all information som finns registrerat hos oss angående ditt paket. En handläggare kommer att ta del av din synpunkt och vidarebefordra detta till ansvarig enhet hos oss. Be att även få återkoppling så att du vet vilka åtgärder som vidtagits.

  http://www.postnordlogistics.se/sv/kundservice/kontakta-oss/Sidor/lamna-en-synpunkt.aspx

  Vänlig hälsning Malin på Postnords Kundservice

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantastiskt vilken service det verkar vara inom det postala i Sverige, Malin! Men nu är saken den att jag bor på ÅLAND. Det är m.a.o. den åländska posten jag jag blivit irriterad på :-)

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!