tisdag 3 mars 2015

Vågspelet fortsätter

NUMERO UNO ÄR färdig och sedan bilden här nedanför togs har jag t.o.m. hunnit fästa alla &#$!@% trådändar. Som vanligt ägnar sig Google åt att olovandes ”förbättra” ens bilder, för det röda i originalbilden är inte så illande som den är på bilden här på bloggen. Ge för fan sjutton i att manipulera mi­na fotografier!!


Nåväl, Numero Due är redan på god väg. Nästan en fjärdedel är redan klar. Att virka vågigt går av någon anledning lekande lätt, så även den här blir därför vågad – men med annan teknik än den första och med ”soffröd” (som alltså inte är självlysande!) som dominerande färg.


Den här gången är jag f.ö. fiffigare. Jag fäster varenda trådtåt under arbetets gång ;-)

***

I've recently finished my first wavy, crocheted afghan and have even darned in all the ends since the picture above was taken. The next project is already on its way, as I without delay ventured upon a new crocheted afghan pro­ject. This too will be wavy but in a different technique and with red as the dominant colour.

2 kommentarer:

  1. Vackra sköna filtar att svepa om er när ni myser i nya soffan.Du virkar å jag stickar alltid har man nått att jobba med.
    Ni har säkert våren på gång där nere.Enligt tv så är våren ånda upp till Haparanda men jag kan inte riktigt hålla med.Solen har svårt att visa sig.Hoppas att allt är bra med er.Kram

    SvaraRadera
  2. Jo, filtarna blir riktigt okej tycker jag :-) Jag är så på gång med hantverkandet just nu att jag inte hinner med att besöka bloggar eller blogga själv ... Planen var ju att efter nyåret komma igång igen, men det verkar vara lite trögt i grindhålet.

    Våren är ingalunda här ännu, mer än meteorologiskt. Gråmurrigt och ruggigt mest hela tiden och inte mycket solsken att tala om. På det stora hela är allt bra med oss och det hoppas jag att det är med dig/er också! Kram tillbaka!!

    SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!