måndag 15 februari 2016

Baltisk bunkring igen

FÖR EN VECKA sedan var jag på en dygnslång resa Tallinn t/r, vars främsta avsikt var att besöka butiken Karnaluks igen och fylla på garnlagret. 1,7 kg tvåtrådigt, estniskt helyllegarn blev det och jag har redan börjat på första paret vantar. Mönstret är mitt eget enhörningsmönster, som jag knåpade ihop ifjol.


6 kommentarer:

 1. Det var ett bra tag sen jag var inne hos dig - och du hos mig - men jag har ju haft laga förfall som man säger. Men nu är jag på god väg att läka ihop helt och jag har märkt att jag bloggar mer och mer.
  Idag har jag dessutom letat efter snygga lila stolsdynor till det blivande växthuset. Men...dom jag hittat har varit alldeles för dyra, så jag får väl försöka sy några kuddfodral. Jag som knappt kan sy i en knapp utan att den ramlar den ganska omgående.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojoj, himmel och elände, Susie! Här har tiden verkligen rusat den här gången och jag har varit sååå off bloggvärlden, både min egen och andras, alldeles onödigt länge.

   Var just in och läste ifatt lite grann hos dig och blev förskräckt över vad som hunnit hände under bloggpausandet! Hoppas innerligen att allt vänder till det riktigt bra nu under våren och sommaren; håller tummarna stenhårt för dig!!

   Och du, stort grattis till det kommande växthuset. DET kommer du knappast att ångra :-D

   Radera
 2. Nydelig mønster! Og mange vakre farger :) Hilsen Rigmor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jo, jag tycker att jag fått ihop ett rätt trevligt mönster :-) Färgerna är egentligen alldeles för många ... jag får svårt att välja ... ;-)

   Radera
 3. Blir lite sugen! Är en envis stocksticķerska... Men det är kanske inte så svårt ändå? Ser att du stickar på rundsticka. Fram o tillbaka o båda på samma gång eller? Snyggt mönster, vackra färger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejdå, svårare än sockor är det inte :-) Jag stickar alltid på rundsticka numera, oavsett om det gäller sockor eller vantar. Men inte båda på en gång och inte fram och tillbaka.

   Finessen kan du kika på här: https://www.youtube.com/watch?v=IdSpc0EZpnk

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!