onsdag 12 april 2017

Istället för vårstädning

SOM VANLIGT HOPPAR jag av och an mellan olika former av hantverk. Efter en kort period med ”juvelerararbete” med tråd och tänger har jag raskt (eftersom jag fick slut på metalltråd ...) gått över till skinn. Här några pinfärska armband av olika modeller:


Bland trådsmyckena jag nyligen knåpat ihop återfinns de här blommiga örhängena av hamrad, silverfärgad koppartråd med krokar av äkta silver. Dem gillar jag själv!


Och blommiga örhängen för mig vidare till sånt som växer, på riktigt. Här en bild på rotbiten av ingefära som nu börjat spira riktigt bra. Det ska bli spännande att se om jag lyckas odla fram något som medger skörd också, sen framåt hösten.

2 kommentarer:

 1. Inte konstigt att du nöter ut dina tummar....vad sägs om att ligga och läsa en bok...eller att skriva på en???? Glad Påsk din Ruckelhäxa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-P

   Jadu, det där med skrivandet har liksom inte blivit något de senaste åren. Efter "60+ och singel" har jag levt i en känsla av att "Okej, nu har jag testat den saken och det var ju kul, men ..." Som med så mycket annat jag ger mig i kast med är det något av "been there, done it" över författandet också, så jag brinner kanske inte för det på rätt sätt?

   Hoppas däremot det flyter på bra med dina egna skriverier! Och så en glad påsk på dig du också <3

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!