lördag 28 december 2013

Smaken är som bakenLåt mig gissa ... En humorbefriad, kvasiintellektuell man ”i sina bästa år”, med impotensproblem och dålig framgång hos det motsatta kö­net? Get a life, killen! Du tillhör ändå inte målgruppen.

Skämt åsido, så har jag ingenting emot kritik, men jag föredrar en så­dan som är av den konstruktiva modellen. Sen bör man ju också vara införstådd med vad en recension är.

4 kommentarer:

 1. Du sa inget om min recension...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, för du är ju den ultimata representanten för målgruppen ju :o)

   Radera
 2. Vilken surgubbe, han kan inte ha ett uns av humor! Jag köpte två böcker, en som julklapp till min kusin - som älskade den - en till mig själv. Den har både gubben och jag läst- vi läser faktiskt väldigt mycket och har ett litet bibliotek - och vi båda tyckte den var otroligt underhållande och bra. Vi bara längtar efter fortsättningen!?
  KRAM och TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tids nog blir det nog en fortsättning på historien, oavsett vad surgubbar som den här tycker!

   Och på tal om tyckande, så gör det absoluut ingenting om du går in på Elib och tycker du med, och detsamma gäller självfallet alla andra som också har en åsikt.

   Jag är helt mottaglig för kritik bara den, som sig bör, åtföljs av en välgrundad motivering. Annars kan jag ju för bövelen inte dra någon lärdom av det hela!

   Gott slut på're, kvinna!

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!