söndag 29 juni 2014

One of Those Days

JAHA, NU REGNAR det också :o/

Sicket lyckokast att jag igår blev på­puf­fad att börja spela Wordfeud, för idag är det varken läge för att torka tvätt eller sitta ute och fika. Och jag har definitivt inte lust att stå och gräva i regnställ och sydväst! Inte dammsuga heller för den delen, även om det naturligtvis skulle låta sig göras.

Let’s play, folks!

5 kommentarer:

 1. Näe, nu har det verkligen kommit ner tillräckligt med vatten! Vi behöver inte mer nu.....Varför kan det aldrig bli lagom!?
  Jag tillhör också kategorin som inte gillar att jobba ute i regnställ och gummistövlar och absolut inte att dammsuga heller. Fast jag har bäddat rent i sängarna, så långt kunde jag sträcka mig. Men nu vill jag göra nått kul och somrigt.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Regn har vi faktiskt här idag också! fast bara lite. lite! Vi hade behövt mycket!
  Jag har skickat dig en inbjudan att spela wordfeud med mig!
  Haha, nu kom ditt accepterande! Så kul!
  Vi hörs på wordfeud!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Här har vi sol å det behövs för H han slår å balar för fullt.
  Mitt namn om du vill spela WF med mig .Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Nina, jag vaknade av ett skyfall jag inte upplevt på länge. Det störtregnade i nästan en timme, så här behövs minsann inte vattnas.
  För min del är det böcker som läses, dels för att C tittar mycket på fotboll och dels för det trista vädret som vi haft en tid nu.
  Ha det bra
  Monkan

  SvaraRadera
 5. Här känns det som om det regnar hela tiden men det kommer inte särskilt mycket ändå. I går kväll var jag ute och stödvattnade medan Holland spöade Mexico eller hur det nu var. Och nu känner jag mig så inspirerad efter mitt besök i går i Edins lustgård (men det går nog fort över), se min blogg i dag.Men till och med maken insåg att en stor yta med kalksten skulle bespara honom en hel del arbete i det långa loppet.Vi får väl se!

  Kram /Kerstin

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!