onsdag 22 april 2015

Hurusom ett problem lika fort blir till ett annat

DOTRA HAR BLIVIT stor. Därmed uppstår en omdisponering av boendet och här har precis fyndats två stycken beg. resårsängar. Gott så, men nu står jag inför problemet hur i helskotta jag ska få hem dem. Det kan nog bli liite bökigt att en och en ta hem dem från centrum av stan på skottkärran, så är det någon som känner sig hugad att bistå en osteoporotisk tant med handräckning i form av en mindre släpvagn ..?

Jag säger bara det: det ska fan vara utan såväl takräcke som dragkrok – eller kurant benstomme, för den delen :-/


8 kommentarer:

 1. Hoppas att du hittar någon, som kan hjälpa dig...
  Kram/Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Räddaren i nöden heter, som så många gånger förr, herr K. Utan hans välvilliga assistans hade jag stått mig rätt slätt både en och två gånger.

   Radera
 2. Det låter som om vi alla skulle behöva en herr K som granne, vilken vardagshjälte han verkar vara. Annars hade jag tänkt skriva att kanske dottern och några vänner till henne kunde fixa hem madrasserna. Ungdomar kan!

  SvaraRadera
 3. Jovars, ungdomarna skulle nog kunna bära - men transportmedel skulle fortfarande saknas. Så, ja, tack i himlen för herr K!

  SvaraRadera
 4. Jag vill också ha en herr K för herr H han gör inte det jag vill!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag noterade samma fenomen medan jag var sammanboende. Men så snart jag tackat för mig hände med ens en hel radda av de saker jag åren därförinnan hade tyckt tarvade åtgärder.

   Radera
 5. Med lite pizza kommer man långt.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Vägen till mannens muskler går genom pizzerian." [Gammalt djungelordspråk]

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!