måndag 27 oktober 2008

Kurs i screentryck & Knut bygger entrétak

SISÅDÄRJA, NU HAR man fräschat upp sina kunskaper i screentryck och det var riktigt kul. Det är eeevigheter sedan jag tryckte något se­nast (den gången på tyg) plus att jag tidigare aldrig testat att göra ramar med ljuskänslig emulsion. Veckoslutets kurs var m.a.o. både lärorik OCH inspirerande! Frågan är bara hur i herrans namn jag ska lyckas göra plats för ytterligare en form av hantverk i min lilla orr­koja ...

För tillfället har jag ingen bra bild av något färdigtryckt alster att visa, så det får bli en bild av ett av arbetsborden istället:

På cocooningsidan pågår bygge av skyddstak till tre av mina yt­ter­dör­rar. Det går lite långsamt för Knut, min käre norske byggare, men idag kom i alla fall de första konsolerna upp:


Tillägg 06-08-2011: Vill du se fler bilder av det färdiga taket + min rit­ning över konstruktionen kan du klicka HÄR.
 

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Tacksam för fler bilder av färdigt entretak. Det är snyggt tycker jag. kan du vara snäll och lämna mått till entretak? Jag tänker i samma banan.
  MVH,
  Raj

  SvaraRadera
 2. Jag ska se vad jag kan göra. Tror faktiskt jag har mina egenhändigt gjorda ritningar sparade någonstans på min andra dator. I så fall kan du räkna med ett helt nytt inlägg om saken :o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!