onsdag 22 september 2010

Hemma bäst..?

SÅG NI DOX-DOKUMENTÄREN ”Home” på SVT1 igår kväll? Det gjor­de jag. Fattar ni att denna vansinniga överkonsumtion vi äg­nar oss åt här i västvärlden måste få ett slut NU???


SVT kan av rättighetsskäl inte visa dokumentären i SVT Play, men du kan se hela filmen på engelska (med engelsk textning) på YouTube. Klicka i så fall HÄR.

Se den här filmen. Vakna.

3 kommentarer:

 1. Hej N, jag har sett filmen. Otroligt bra, skakande men ändå finns det lite hopp.
  Filmen borde visas för alla våra barn och ungdomar i våra skolor, det är ju de som sedan skall förvalta vår vackra planet som vi har våldfört oss på.
  Kanske kan det ge dem lite mer förnuft än vi har, förhoppningsvis få dem att tänka efter före de gör sina olika beslut i framtiden.

  Den som inte blir berörd av den här filmen är nog inte rätt "funtad", jag hoppas att många tänker till riktigt ordentligt.

  Ha det bra
  Monkan

  SvaraRadera
 2. Exakt min tanke när jag sett filmen färdigt! Den borde ses av varenda en unge här i väst - och av varenda en vuxen också, för den delen. Det är ju ändå vi, de vuxna, som måste hjälpa generationen på uppväxt med att rätta till det elände vi och några generationer för oss har ställt till med.

  Det här var den t.v. bästa film jag sett som belyser miljöförstöringen och allvaret i vad som håller på att ske. Al Gore kan slänga sig i väggen!

  SvaraRadera
 3. Kan bara säga en sak. Håller med före detta, före detta talare.
  Ha det

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!