lördag 25 september 2010

HP klampar på

IGÅR VAR DET dags igen för ett besök från Hewlett-Packard, den här gången via en googling på kombinationen ”stjärnkraft” och ”hp”. Fö­regående besök – dock inte det första – noterade jag den 16:e den­na månad.


[Klicka på bilden för större format.]

Någon regelrätt kontakt från deras håll via mejl eller per telefon har jag inte bevärdigats med, än mindre med leverans av någon DVD-enhet, så nu börjar jag bli riktigt nyfiken på vad som föranleder deras återkommande besök här i bloggen. Jag kan ju knappast vara den första missnöjda kunden i deras världshistoria.

Tyvärr räckte spaltutrymmet i min senaste krönika i Ålandstidningen inte till för några utläggningar om det olyckliga köpet av lilla A:s HP Pavilion dm3-1123eo, men jag får en ny chans om mindre än en må­nad.

Behöver jag överhuvudtaget nämna att lilla A börjar bli riktigt sur över att det saknas en DVD-enhet i hennes ”underhållningsdator”..?

Nä, det var väl det jag tänkte. ;o)

6 kommentarer:

 1. Har du inte anmält dom till typ Konsumentombudsmannen??

  Eller till liknande?

  Det är ju ett brott som begåtts om dom inte håller vad annonseringen lovat!

  Tycker jättesynd om Dotera din!!!
  Tummen ner för HP som TROTS DERAS OVILJA ATT RÄTTA TILL SITT MISSTAG ändå ränner på Din blogg!

  Kram, J:son

  SvaraRadera
 2. ARN är det som gäller.

  Lilla A är jättesur. Därmed har HP förlorat en presumtiv framtida kund för all tid och evighet. Plus att hon beredvilligt varnar sina jämnagamla för att begå samma tabbe. Badwill, badwill über alles ;o)

  Skulle onekligen vara intressant att veta vad fan de gör här, på bloggen.

  SvaraRadera
 3. Hej N, jag tycker der är synd och skam att göra sig så omöjliga mot en ung kund. Fattar de inte att det är massor som läser här och vilken urursel rekalm de bjuder sig själv på.

  Jättefina fjärilar du plåtat. Vi har inte haft en enda Sorgmantel i trädgården i år.
  God kväll
  Monkan

  SvaraRadera
 4. Go'kväll på dej själv! Jag sitter egentligen och avnjuter "Här är ditt liv" med den underbara Lena-Maria Klingvall som gäst. Vilken fantastisk människa!

  Förmodligen fattar HP mycket bra vilken dålig PR de ordnar åt sig själva, men är man en liten kund i form av en privatperson är man värd lika lite som en myggprutt i universum för ett jätteföretag som HP. Så är det bara. Men då tycker jag också att de kunde ge f-n i att "besudla" min blogg med sina besök!

  Sorgmanteln var den enda jag såg på hela sommaren. En ensam stackare, som återkom några dagar efter varandra, det var allt. Jag hade tur som råkade vara ute i trädgården och hann med att få några bilder.

  SvaraRadera
 5. Och nu, när du har skrivit om dem igen, så kommer det väl ett nytt besök? Dom får snart ha en man avdelad till att "kolla" dig...
  Fy, vad dom bär sig dumt åt!
  Och stackars lilla A!
  Hoppas, att det ordnar sig på något sätt!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 6. Ce post m'a beaucoup aide dans mon positionnement. Merci pour ces informations

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!