måndag 30 januari 2012

Ömfotat

DEN SOM ALDRIG haft en endaste liten förhårdnad under sina fötter borde tvingas gå med ett sandkorn fasttejpat under sin fotsula i en vecka eller två. Sen kan vi snacka.


Nu står jag dessutom inför ett problem: det går tammefan inte att upp­bringa nya skalpellblad av rätt modell och rätt storlek på denna gudsförgätna ö. Passar de på det rostfria skaftet är bladet för stort och är storleken och formen rätt är infästningen fel.

Alltid är det nå’t :o/

Järnvägars, vad sur jag blir. För att inte tala om mina stackars fötter.

Tack gode gud, för amazon.com!

5 kommentarer:

 1. Oj, kör du med skalpell själv?
  Här används bara fotfil...
  Lycka till!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Jag har blad 10 och 15 som passar tiil 3:ans skaft, är det något som passar hos dig? Det går ju snabbt att skicka på posten om det är så.

  SvaraRadera
 3. Monica:
  Jodu, här räcker det inte med att fila, här får man karva :o) Men jag har ju sett hur fotvårdarna gör, så det är bara att härma.

  Cici:
  10:an skulle ha varit perfekt, men nu hann jag beställa via Amazon redan. Men tack för erbjudandet! Nu vet jag vart jag ska vända mig nästa gång det blir kris ;o) 15 är dom där riktigt små, rundade inte sant, typ "lillasyster" till 10:an? Om vi pratar blad från Swann Morton, alltså. Det här med skalpellblad är en veritabel djungel. Olika tillverkare har olika beteckningar på samma modell av blad, dumt nog.

  SvaraRadera
 4. Oj,oj vad alla var kunniga på det här området!En gång i min tidiga ungdom hade jag något vårtliknande som skulle skäras bort på Karolinska sjukhuset. Det var ingen vårta utan en inkapslad sten, så jag vet hur det känns att trava runt på en sådan.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 5. Aj, aj, AJ!! Det kan inte ha varit skönt. Alls.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!