torsdag 2 augusti 2012

Livet i ett laddningslöst limbo

AUGUSTI. NÄSTAN HELA sommaren har gått. En energifattig sommar. En sommar med Livet i pausläge. En sommar av oändlig väntan på be­sked, från justitieombudsman, polis och åkla­garmyndighet, besvärs­nämnder (ja, pluralis), FP-fucking-A och till och med från sjukvården. Besked som dröjer och dröjer och lämnar mig bakbunden, hand­lings­för­lamad och höggradigt förbannad.

Vore det inte för mitt barn och min älskade trädgård hade steget att välja den enkla utvägen inte varit särskilt svårt att ta. Men nu har jag båda. Och jag fortsätter med den omtalade dårens envishet att vän­ta.

Jag börjar bli rätt utled på alltihop. Och på all nonchalans och in­kom­petens som tillåts finnas inom organisationer där motsatsen borde va­ra regeln och inte, som nu, undantaget. Framför allt är jag jävligt trött på att va­ra ett per­sonnummer och inte en människa av kött och blod, om ock en rysligt obekväm och besvärlig sådan.

Men tro fan inte att jag är nere för räkning! Än finns det kampvilja i tanten. Däremot är jag för tillfället helt off att läsa andras bloggar. Jag orkar helt enkelt inte, hur gärna jag än skulle vilja. Så det är alltså inte nonchalans från min sida. Det är bara batteriet som är på laddning.

4 kommentarer:

 1. Laddningspauser behöver vi ibland.Själv har jag sommarens sista "officiella" uppdrag i dag.Sen ska jag också ladda på.
  Kram, kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Med den snudd på heltids pensionatsrörelse du och maken tycks bedriva kan jag mycket väl föreställa mig att det kan behövas en viss återhämtningsperiod när ruschen är över ;o) Ni får nog hänga en skylt på grindstolpen med texten: "Stängt för säsongen" och våga vägra vidare besök :o) Stora kramen tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Ibland undrar man var alla dessa människor kommer ifrån!? Alltså dom som aldrig tar tag i något, som aldrig vågar göra något själva utan bara skyller på andra - och som när dom påkomna/århutade/utskällda ALLTID skyller på att det är någon annans ansvar!!!

  SvaraRadera
 4. Ladda på du, men låt inte myndigheter och sjukvårdapparaten trycka ner dig i skorna!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!