söndag 21 oktober 2012

Nystickat

NY HALSDUK, EN helt vanlig och inte någon snood, av ett lejongult bomullsgarn med inslag av mjuk och glansig viskos. Inte så illa, va’? Såväl hals­du­ken som stickbeskrivningen kommer så småningom att finnas till salu på Etsy.


Ryggen värker där kanylen gick in vid torsdagens lumbalpunktion, skall­benet känns 1½ nummer för trångt och Gröna Lund har placerat en ny åkattraktion mellan mina öron. Läget kunde vara bättre.

2 kommentarer:

 1. Hej Nina.
  Riktigt mysig är din nya halsduk. Ännu har jag inte plockat fram mina garner och stickor, det är fortfarande skönt väder ute. Tänker ta vara på de sista fina dagarna, sedan blir det säkert många innesittardagar. Det finns en hel del att göra i trädgården fortfarande, vi hoppas hinna så mycket som möjligt.
  Det går väl snart över, dina åkommer efter undersökningen hoppas jag.
  Roligt att läsa att du har fått liiite rätsida på elendet, håller tummarna att du lyckas med den privata försäkringen också.
  Tack för tipset att torka bananer, vi köpte ett par kilo a 8 kronor som jag har torkat, de blev faktiskt jättefina. Jag skall torka en del av mina äpple också, det vet jag blir kanonbra.
  Ha en bra dag
  Kram från oss båda.

  SvaraRadera
 2. Är hemma igen och trots att jag vid två tillfällen åkte förbi ditt hem kom jag inte in. Sicken typ va? Första dagen satt (låg) du troligtvis på sjukhuset som nåldyna och den andra hade jag Tant med och bilen full av hennes gamla datorer som ÄNTLIGEN fick grönt ljus att skjutsas till återvinningen! Därefter bar det av till pappas kusin som jag inte träffat på många år. I övrigt gick besöket i städandets och värkmedicinknaprandets tecken. Vet inte om jag bara har en ilsken inflammation i axeln eller om jag faktiskt rivit av nåt, för ont så in i glödheta har jag! Så jag har inte varit alltför sällskaplig heller.

  Måste återkomma före jul, så tar nya pigga tag då! Sköt om dej/er!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!