onsdag 12 juni 2013

”Vi hade i alla fall tur med vädret också

DEN HÄR GÅNGEN har jag valt att inte göra något blogginlägg om min minisemester. Istället öppnar jag mitt Picasa webbalbum för den som är intresserad. Klicka på bilden så flyttas du dit.

10 kommentarer:

 1. Hmmm, jag kan bara se den första bilden med Åbo slott...
  Skulle gärna vilja se mer!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis intill bilden, till höger när det gäller den här första, finns en stor, gråtonad pil. Klicka på den så visar sig nästa foto. Eller välj bildspelsfunktionen uppåt mot vänster.

   Radera
 2. Såg verkligen intressant, vackert och spännande ut. Och vilket fantastisk glasträd - ett sånt skulle man ju gärna vilja ha. Fast kanske i lite mindre skala.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodu, det där glasträdet går inte av för hackor! Precis samma tanke slog mig medan jag fotograferade det, att det skulle vara häftigt med ett liknande, av mindre modell, i trädgården.

   Gillar man vackert glas är Nuutajärvi verkligen värt ett besök. På området finns, förutom Iittala outlet, ett flertal mindre butiker, som drivs av enskilda hantverkare. Och självfallet finns det café! Om jag inte minns helt fel har jag för mig att det t.o.m. finns någon sorts inkvarteringsmöjligheter, men det låter jag t.v. vara osagt, eftersom jag inte undersökte saken närmare.

   Radera
 3. Jättetrevligt reportage!!
  Gillar!
  Här i Nypan regnar det idag så då får man väl hålla sig inne...
  Ha det gott! :-)

  Steffe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul om du hade något utbyte av det :o) Här har det också kommit vatten. Men jag klagar inte, för trädgården gillade det nog.

   Radera
 4. VAd kul att få följa med på din resa. Nu blir jag sugen på en tur över till Småland med liknande natur och glasbruk.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle alls inte tacka nej själv till en runda i Glasriket i Sverige. Men med Röda Faran åker man inga såna turer. Knappt till matbutiken numera. Det har uppstått en ny "åkomma", som yttrar sig i ett lustigt *klonk-klonk* nånstans där bak. Inte bra. Såna där ljud brukar vara dyra ...

   Radera
 5. Många fina bilder som visar en trevlig minisemester.Hos mig är det fixning av altanen i stugan som gäller.Vill ha igen sommarvärmen det är lte ruggigt ute.Sommar kram till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte är det nån sommarvärme här heller ska du tro! Hårda vindar som definitivt inte är ljumma och sköna, med regnskvättande lite av och till. Få se hur midsommarhelgen ska bli det här året ...

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!