torsdag 21 november 2013

Vatten över huvudet
– men riktigt bra flyt

DET ÄR INTE många veckor sedan jag till slut fick hem en elektriker, som monterade upp den hett efterlängtade belysningen ovanför ”Ruck­lets” entré. Men säg den lycka som varar, för så här ser samma armatur ut idag, med en skyddskupa fylld med ett par deciliter vatten! Hur i hela h har detta kunnat ske?! Armaturen är klassad IP44 och ska minsann tåla vatten i form av regn!

Varför får man aldrig vara glad någon längre stund ..? Varför ska det alltid hända något som drar ner en på jorden igen?


Som motvikt till detta elände kan jag meddela, att inläsningen av min bok ”60+ och singel” löper på riktigt bra. Jag börjar faktiskt få häng på hur ljudfilerna måste redigeras för att låta vettigt och ska idag ta itu med kapitel 36 av 48, så det närmar sig dessutom fullbordan.

4 kommentarer:

 1. Det måste väl vara garanti på lampan? Men kanske inte på elektrikern? Hoppas att det ordnar sig.
  Jag kan inte hitta något att klicka på för att höra första kapitlet av din bok? Ska konferera med maken, om det är något jag missat...är inte så tekniskt begåvad...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, nog ska det vara garanti på lampan. Men den är inhandlad på nätet, från ett företag som heter Laatuvalaisin, vars kundtjänst tydligen inte har som rutin att svara på e-postmeddelanden.

   Jag var nämligen i kontakt med dem redan tidigare, för att få en återbetalning av den dubbla moms jag betalat i och med att varor som levereras till Åland måste förtullas vid införseln. Då ska den moms som ingått i priset man erlagt återbetalas, så att man som köpare inte dubbelbeskattas. Ingen respons därmed. Så vi får se om de behagar höra av sig efter mitt nya kontaktförsök.

   Ang. ljudboken:
   Ser du inte i slutet av inlägget en mörkgrå, låg reglageruta med en startpil längst till vänster? Konstigt :o/

   Radera
 2. Jag säger som du: "Va`faan!!" Sån´t där kan man bli galen av. Bli inte det!!
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 3. Det måste vara en packning som fattas någonstans när det blir på det där viset. El + vatten = farligt, jättefarligt.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!