lördag 7 december 2013

Nu kom den!

DET ÄR VARKEN torrt och fluffigt eller i stor mängd, men nu kom den i alla fall, första snön på riktigt för i år. Mer än så här behöver det i är­lighetens namn inte bli heller, för det är bara det vita jag vill ha och alls inte i ett metertjockt lager.


Annat som kom idag, var mopsen Lucy. Hon tog Lilla A med sig ut på promenad och så hamnade de i ”Rucklet”. Lucy är Lilla A:s brorsas flickväns vovve och en rysligt alert och charmig sak. Men låter som en julgris gör hon, när hon snörvlar sig fram genom tillvaron.


Men nu har jag inte tid att sitta här och lägga ut texten. Strump­stick­orna kallar! Bara så ni vet, så får man av en uppriven damtröja stl. 36-38 ut fem par sockor stl. 40-41 och jag ska just lägga upp för den tionde sockan på raken. Puh ...

4 kommentarer:

 1. Ja, jag skulle åkt iväg idag för att köpa garn men här har blixthalkan slagit till efter stormen, så det blir ingen bilkörning!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, för jösse namn! Hålls hemma och inne, för här ska det inte bli några lårbensbrott till jul!

   Radera
 2. Bra idé att ta vara på garn från uttjänta tröjor men då får det vara handstickade för köpes har ju klippta sömkanter.

  Det ser ut som om du sluppit besök av Sven i alla fall för växthuset står ju kvar.

  Trevligt besök du fått både av tvåben och fyrben.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt om det där med köpeströjor. Även om de är av finaste helylle går det inte att göra nåt vettigt av dem när sömmarna görs som de görs. Men utgångsmaterialet här var handstickat och -sömmat av undertecknad själv.

   Svens lillebror tittade in som hastigast, men det enda som for här på går'n var min trädgårdsskulptur, som damp ikull. Och så 6.785.342.972 kottar från cembratallen, förstås.

   Besöket idag var lika oväntat som välkommet. Roligt med glada överraskningar som omväxling :o)

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!