torsdag 19 december 2013

Oj, va’ skoj!!

EFTER EN DEL bök: ”60+ och singel” är nu tillgänglig för lån som e-bok i alla bibliotek som är anslutna till Elib, f.n. i Sverige, Finland och på Island. Klicka på bilden för att kolla om just ditt bibliotek finns med bland dessa. Och vet ni vad! Tre lån gjor­des redan inom loppet av en kvart :o)

Imorgon släpps den för distribution till återförsäljare.


Ljudboken kommer också att finnas, men pga Elib:s produktionsteknik dröjer det till v. 2/2014.

6 kommentarer:

 1. Grattis, vilken framgång din bok håller på att bli!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nånää, det här betyder inget annat än att jag lyckats trassla mig igenom Elib:s kringelikrokiga vägar för att göra en bok tillgänglig den vägen. Fast det är ju klart, visst är det kul om den kommer att komma att lånas även på andra bibliotek än våra egna på Åland :o)

   Radera
 2. Å så roligt för dig, och för mig. Hittade boken, försökte låna, då har biblioteket tillfälligt stoppat utlåningen ev e-böcker....grrrr
  De allra vänligaste hälsningar till dig och lite småsura till biblioteket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men attans, så förargligt! Det där har jag också råkat ut för vid ett tillfälle när jag skulle låna en e-bok. Det är synbarligen så, att varje enskilt bibliotek köper X antal lån (per månad?) och om kvoten är full, då blir det så där :o/

   Radera
 3. Ska kolla det efter helgerna. Vårt bibliotek hade datastrul i går när jag var och lånade senaste Joyce Carol Oates. Denna bibel fick jag bara ha i två veckor så jag får väl läsa under julklappsutdelningen.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste vara en snabbläsare, för jag skulle aldrig i livet lyckas ta mig igenom en av Joyces romaner på bara två veckor och veta vad det är jag läst. Dessutom läser jag långsammare och långsammare hela tiden och föredrar alla gånger ljudböcker numera.

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!