onsdag 22 januari 2014

Fatta overklighetskänslan!

TVÅ VECKOR EFTER publicering. Vem hade väl kunnat ana det?

14 kommentarer:

 1. Vilket flyt! Men så är det en bok värd att läsa (eller höra) också!

  Pipi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Höra tycks vara det som gäller, även om antalet e-bokslån fortfarande är större. Men ljudboken knappar in på försprånget för var dag som går.

   Radera
 2. Det är nästan så att jag får en tår i ögonvrån av glädje. När man som jag har följt denna dams äventyr nästan när dom skedde så känns det som att hon är en nära släkting. Jag blir JÄTTEGLAD för din skull och hoppas att ryktet sprider sig än mer bland läsande damer i den lite högre åldern, för det är där jag tror att de flesta läsare finns i allmänhet och för din del i synnerhet. Njut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vännen, både för din support i tillblivelseskedet och gratulationen nu! Du, förresten, det är väl snudd på att du åtminstone måste betraktas som någon form av litterär gudmor till tanten, så pass som du engagerade dig under skrivandets gång :o)

   Radera
 3. Jag tror föresten att jag ska låna en bild av boken och göra lite reklam på Facebook. Är det ok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt okej. Självfallet! Mängden marknadsföring so far kan väl sägas ha varit lika med noll, så en liten puff här och där är bara välkommet :oD

   Radera
 4. Jag är inte ett dugg förvånad! Det är en underbar bok som man bara längtar efter en fortsättning på!! *fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du ger dig inte i första taget, du!

   Radera
 5. Ännu ett Grattis - det är nog minst femte gången - det går bra nu!!!
  Kram, Monica
  P.S. Jag tror att du har alldeles rätt om den lilla maskupptagaren! D.S.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst börjar det bli lite tjatigt, haha? Men förstå hur fantastiskt det är att äntligen, äntligen, uppleva något som kan kallas för flyt! Så tack, för femte (?) gången :o)

   Ang. maskupptagaren, så finns det ett liknande redskap som hör till min stickmaskin. Och jag har för mig att min mamma hade någonting motsvarande, fast av mycket grövre modell, som var avsett för en speciell sorts handarbete; någon form av ryatillverkning tror jag det var.

   Radera
 6. Två av mina bloggvänner har lyssna/läst ut din bok och har bara positiva omdömen att ge. En annan har lagt in en beställning till Skelleftebiblioteket som inte hunnit skaffa den än

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så roligt!! För ett tag sedan träffade jag en halvbekant på stan, som berättade att hennes 80+ mamma hade läst boken och tyckt att den var fantastiskt underhållande. Det var oväntat, att Solveigs relativa frispråkighet och myckna användning av "fula ord" inte bekommit damen ifråga, utan berättelsen hade storligen roat henne.

   Radera
 7. Tack för en mycket trevlig lässtund! Lånade din 60+ och singel igår som e-bok och kunde inte sluta läsa.... Så härligt skriven - vilka förvecklingar! Hur bra som helst :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du, så GLAD jag blir! Tack ♥, och så trevligt att du hade behållning av Solveigs halsbrytande framfart genom tillvaron :o)

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!