måndag 20 januari 2014

Slut, mellanläge och bara början

DET RÄCKTE LÄNGE, mitt lovikkagarnkap. Men de här småvantarna, storlek c. sex år, är det allra sista paret ut. Efter att jag kom på att det går att skarva lovikkagarn genom att nålfilta samman trådändarna med varandra har det gått alldeles utmärkt att använda precis allt. Snål spar, som jag ju tjatar om hela tiden.


Lilla A:s preliminäransökan till ett utbytesår i Portugal är äntligen av­klarad *puh!* ... och i samma veva har jag lärt mig säga: ”Não falo português”, med helt godkänt uttal :o)

Överklagandet till Försäkringsdomstolen är färdigt för leverans till FPA *puh!2*

Och till min häpnad fortsätter Solveig sitt envisa kravlande uppför po­pu­laritetsstegen hos Elib *Fattar noll√10*


Sen har jag gått och fått mig en stalker också. Besserwissern med synpunkter på min ekonomiska sits tragglar sig f.n. systematiskt igen­om allt jag skrivit här på bloggen, bakifrån och framåt, och har nu hun­nit fram till slutet av september 2012.

Jaja, har man inget bättre att göra, så för all del. Bloggen är ju öppen för alla. Och även om jag mer eller mindre tappat tron på [med]­mänsk­lig­heten, får jag väl hoppas att denna sura[hamriga] någon är till­räck­ligt förståndig för att revidera sitt förhastade uttalande efter avklarad genomläsning. Man ska vara väldigt försiktig med att tycka något om något innan man har helt torrt på fötterna och alla fakta på hand.

4 kommentarer:

 1. Ja, en del människor är det helt enkelt bara synd om! Som din"stalker" här. Troligen djupt besviken på sig själv och hela livet. Vad roligt, Nina, att din bok går så bra! Grattis till det!
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. För eget vidkommande fattar jag inte att folk ids. What's the point? liksom.

   Även om den första förvåningen över det initiala intresset för boken har lagt sig, så tycker jag ändå det är fascinerande. Ja, med tanke på att marknadsföringen varit lika med noll, att jag inte är ett etablerat namn och att deckare är det som gäller. Men lite kul är också kul!

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!