onsdag 12 mars 2014

Det är mycket nu – Part Three

MEDAN FÖRSLAGET TILL förlagsavtal för ”60+ och singel” f.n. proffs­synas i sömmarna har jag istället häcken full med att förbereda mig inför instundande fre­dag.

Äntligen – och jag menar verkligen äntligen – får jag då möjlighet att på högsta nivå och in person lägga fram mina bevis för att FPA bryter mot den finländska regeringens förordning för hur det allmänna bo­stads­bidraget i Finland ska beräknas.

Låtom oss nu därför be till alla makter, att det mellan öronen hos des­sa åhörare återfinns gott om grå massa och inte blott – som hos ti­di­gare adressater, såväl högt som lågt – några nävar sågspån. Med lite tur slipper jag kanske trots allt besvära Europeiska domstolen.

6 kommentarer:

 1. Oj vad det händer mycket hos dig nu. Jag håller tummarna för allting! Exmakens tillfrisknande, ett bra kontraktsskrivande och rätt om bostadsbidraget.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är faktiskt lite onödigt mycket på en gång just nu, så tack för tumhållandet!

   Radera
 2. WOW! Vad spännande det måste vara, alltså det här med boken!! Ditt framförande om bostadsbidraget kanske inte är lika spännande men otroligt viktigt förstår jag, så LYCKA TILL!!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur knasigt det än kan låta i andras öron, så tycker jag själv att det här med bostadsbidraget är långt mer spännande än ett eventuellt förlagskontrakt. Solveig är ju redan publicerad, och med den äran. Brottet mot förordningen däremot, har ju, trots mina idoga försök i ett par års tid, inte blivit åtgärdat. Så tack för ditt "lycka till"! :o)

   Radera
 3. Håller tummarna, jag med!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Hoppas allt blir som du vill lycka till.Har lilla blivit frisk? Kram till er.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!