fredag 7 mars 2014

Framsteg – eller åtminstone nå’t ditåt

SISTA PARET UT, sa jag redan en gång tidigare. Men så blev det ju inte. Det blev dom här istället, eftersom jag ville testa hur det blir med lövmönstret jag ritat:


Jag blev väl så där halvnöjd med prototypen, så jag har finslipat mönst­ret lite grann. Nästa par blir säkert bättre :o)

Vad som däremot inte blir bättre, det är skrynkelfaktorn på gamla kär­ringar. Jag fick mig tillsänd en sida från gårdagens Hufvudstadsbladet i digital form, och herremingudochallahögamakter, jag höll på att svim­ma när jag såg fotot! Vad hände med soft-filtret som foto­graf­usch­lingen lovade lägga på?! Han måste ha blandat ihop det med filtret ”Mer skärpa” ;o) Fast det är förstås trevligt med lite gratis reklam, så jag ska väl inte gnälla så där över hövan mycket.


Gnällig är jag nog ändå hållen som av murveln jag ondgjorde mig över häromdagen. Men det sk*ter jag ärligt talat i. Så länge ingen hör­sam­mar mina allt ilsknare ”varningsrop” om att FPA inte följer vad re­ge­ring­en stipulerat, så länge kommer jag att fortsätta mitt nojs. Och inte vet jag om det är sagda ”gnäll” som är orsaken, men idag har bloggen i alla fall haft visit från YLE:

12 kommentarer:

 1. Jag tycker, att du ser väldigt parant och snygg ut på bilden!
  Ha en trevlig helg!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Glömde du ta på brillorna när du slog på datorn? Men tack ändå och trevlig helg du med! :o)

   Radera
 2. Jag håller med Monica, du ser väldigt trevlig ut på bild. Fast jag har inte vant mig riktigt än med ditt korta hår,men det är mycket klädsamt.
  Allt väl annars hoppas jag. Själv har jag dragits med en inflammation i höften, så det har inte blivit mycket gjort. Jag har knappt kunna ta mig upp eller ner för trapporna. Nu är det mycket bättre, så jag hoppas komma ut i trädgården imorgon då det ska bli vackert väder.
  Ha en fin helg
  Monkan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att inte du vant dig vid den korta klippning är verkligen inte konstigt, för det är knappt jag gjort det själv.

   Låter inte kul det där med inflammation i höften! Man blir verkligt handikappad när den delen gör ont, eftersom den både ska bära kroppstyngden och se till att man är rörlig. Hoppas det inte blir något riktigt långvarigt av det hela, så att du kan dona på i trädgården som du brukar!

   Här är det brödbak på gång igen. Jag skjutsade just in två formbröd i ugnen :o)

   Radera
 3. Det finns väl ingen anledning att klaga över den bilden! Och frisyren är mycket klädsam. Fin reklam för dig och Solveig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, frisyren trivs jag bra med - även om jag fortfarande hoppar högt varje morgon, när jag får syn på mig själv i badrumsspegeln. Och du, vilken tur att jag hade på mig den där ceriserosa scarfen när bilden togs! Utan den uppiggande detaljen hade jag sett riktigt bedrövlig ut.

   Självfallet tackar både jag och Solveig för den här puffen, för t.v. har det som sagt varit tunt med låntagare där österöver.

   Radera
 4. Vad trevligt att det går så bra med boken du har väl planerat nästa bok? Du är så fin i kort hår Snygging.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättetrevligt är vad det är! Och vad hår beträffar, så är du själv ett levande exempel på hur himla bra det kan bli med en kort frisyr. Du var såå ärtig när du hade ditt riktigt kortklippt!

   Radera
 5. Haha! Det är nog bara du som granskar varje tillstymmelse till rynka i detalj. Men jag vet...jag skriver gärna åt vår tidning här på ön men hatar de tillfällen då jag själv måste komma med på bild. Men var nu beredd på högen med beundrarpost som snart dimper ner i brevlådan! Snygga vantar också!
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Tillstymmelse till" ..? Antingen zoomade du inte in tidningssidan till skala 1:1 eller så grasserar det f.n. galopperande synnedsättning i konungariket. Fast det är klart, man har ju alltid en helt annan inre bild av sig själv än vad som är den krassa verkligheten.

   Färgsättningen på vantarna är jag nog helt nöjd med, men själva mönstret tarvar vidareutveckling. Fast som prototyp betraktat får det väl anses vara okej.

   Radera
 6. Du liknar din mamma!!!!

  Pipi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Genetisk belastning kanske ..? ;o)

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!