fredag 4 april 2014

Frustrerande

I MÅNDAGS MEJLADE jag, på direkt uppmaning av Ålands social- och mil­jöminister, till samtliga partigrupper i Ålands lagting. Med brevet fick de samma utförliga information om missförhållandena runt be­räk­ning­en av det allmänna bostadsbidraget som ministern själv fått ta del av ti­digare. Men tro fan inte, att jag fått ens så mycket som ett tack-för-informationen-svar från en enda av dessa folkvalda grupper.

Ärligt talat, inte är det väl särskilt konstigt att folk i gemen ger full­stän­digt katten i att rösta nuförtiden?

Men nu är det strax dags att skjuta dagens dos hero ... äh, jag menar heparin, så just nu skiter jag högaktningsfullt i allt vad politik och poli­ti­ker heter.

2 kommentarer:

 1. Kanske bättre att inte ha något svar alls än som våra politiker här, ständigt ändra sina åsikter och ställningstaganden varefter nya synpunkter når dem. Man ska inte vara sämre än att man kan ändra sig men inte hela tiden kanske.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nåjo, i det fallet instämmer jag med dig, men den här gången handlar det bara om att skicka ett svarsmeddelande, så att avsändaren, dvs jag, får veta att informationen gått fram. Än så länge svävar jag i ovisshet. Det är inte såå långt kvar till val igen, men än så länge är det inget av partierna som får min röst. Lite mer jävlar anamma och vanlig hyfs får de allt ge mig prov på först! ;o)

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!