tisdag 13 maj 2014

You'll Never Break This Heart of Stone!

FÖR KOMPISEN GUNILLA händer det mest hela tiden. Själv har jag inte varit särskilt ”drabbad” av att hitta hjärtan både här och där. Men igår, under sållningen av jorden i nya humlestörsrabatten, då bar det till! Ett riktigt, äkta stenhjärta dök upp bland allt vasst och från­stö­tan­de krossgrus!

Hur pragmatisk jag än må vara till vardags, så väljer jag att ta detta oväntade fynd som ett gott omen för att någon – eller något – vill mig väl. Ibland måste man få lura sig själv lite grann, inte sant? Annars blir det ju helt meningslöst att kämpa sig vidare. Fast i motsats till Neil Young har jag lagt ner searching for a heart of gold.


Välvilja visade jag förresten mig själv igår kväll, när jag slevade i mig den sista biten rabarberpaj. Det blev kanske liite mycket vispgrädde till. Men va’ fan, gräddfibrer är väl inte mindre hälsosamma än andra fibrer ..?


Idag ska jag ge mig på att byta ked på min motorsåg. Det har jag ald­rig gjort förr, så ... Men första ska jag lyssna på det bidrag i årets Eu­rovision Song Contest som jag tycker borde ha vunnit hela tjotta­bläng­en:

5 kommentarer:

 1. <3 Gläder mig åt att hjärtan kommer i din väg! Man kan aldrig få för många och är dom av sten tål dom mycket. Håll det hårt. Kram

  SvaraRadera
 2. Kul med ditt stenhjärta.
  Visst var det bästa låten, både C och jag hade den som klar favorit. Det är en musikstil vi gillar skarpt.
  Ha det.....
  Monkan

  SvaraRadera
 3. Vilket fint hjärta du har...
  Rabarberpaj, såå gott! Och av egen rabarber, antar jag?
  Jag såg inte Melodifestivalen, men jag lyssnade på "din" låt och den lät inte alls dum!
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Det är klart att det är ett positivt omen att du hittade ett stenhjärta - vad annat kunde det vara!?
  Och precis som dig så tyckte jag att det var helt fel låt som vann, det holländska bidraget var överlägset!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Jättebra låt det där! Jag fick lite rabarber och gjorde kompott, lite socker, kanel och en droppe vatten. Varm sådan röra med vaniljglass!! Där försvann en del av resultatet av vinterns 5:2.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!