onsdag 25 juni 2014

Knaskreativitet

PRECIS NÄR JAG skaffade fodralet till mobiltelefonen visste jag att det var ett korkat drag att välja ett vitt. Jovars, man ser det lättare i mörkret inuti en handväska eller ryggsäck, men ack så sjubbigt det blir.

Därför högg jag imorse en sprittusch och släppte loss all flower power jag har. Nu syns i alla fall inte de värsta fläckarna – och det är fr.o.m. nu garanterat ett one of a kind-fodral ;o)


8 kommentarer:

 1. Men hjälp vad duktig du är :) Riktigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadu, tänka sej, vad man kan ställa till med en helt vanlig tuschpenna :o) Lite folkloristiskt så där eller vad man nu ska kalla det.

   Radera
 2. Såå snyggt!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Garanterat personligt i alla fall ;o)

   Radera
 3. Ursäkta men jävlar så snyggt...det bor en konstnärssjäl i dig!
  Du är så satans duktig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Gillar din profilbild, såå skön :o)

   Vad mobilfodralet anbelangar, så är det kul att du gillar det. Faktum är att jag är rätt så nöjd själv med hur det bidde. Men vi får väl se hur länge tuschen behåller sin svärta på konstlädret ... :o/

   Radera
 4. Jättesnyggt! Trots dina påståenden om motsatsen börjar jag tro att allt du rör vid förvandlas till guld. Bara det att kunna sälja de där betongklumparna!!!!
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaa! Nädu, det kommer ingen mat på bordet av att under morgonfikat vid köksbordet ta sig för att "rådda ner" sitt ägandes mobilfodral.

   Den enda ekonomiska vinst jag gjorde på betongklumparna var inbesparingen av vad det skulle ha kostat för mig att låta någon avlägsna dem från gården mot betalning. "Bortskänkes mot avhämtning" var melodin - som tack och lov gav utdelning :o)

   Idéer har jag hur många som helst, men kan t.v. inte tillstå att någon av dem resulterat i en förbättrad privatekonomi. Tyvärr :o/ Men vem vet? "Plötsligt händer det", säger de ju i Trissreklamen ;o)

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!