onsdag 12 oktober 2011

En krispig morgon

SÅ VAR DET dags då. Första frostnatten för året. Ifjol hände det re­dan den 30 september, så det här får väl betraktas som sent.

7 kommentarer:

 1. Hejsan

  Oj frost redan? Hm, då får vi säkert frost snart här med. Dags att införskaffa vinterdäck kanske?

  SvaraRadera
 2. Ja nu kan det komma snö när som helst men hoppas att det inte blir som dom sista åren.Känns ruggigt nu när det börjar med minusgrader.
  Kram på er

  SvaraRadera
 3. 2,5 plusgrader är det lägsta vi haft här nere i söder - hittills!
  Och idag skiner solen!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Hej "syster",den första frosten kommer väl snart hit, den har redan hälsat på i mellersta och norra Skåne. Vi brukar inte få riktig frost då menar jag 3-5 minus grader förrän nov.
  I dag har vi underbart väder, tur för jag har mannen på taket, vi har fått hem en lift så nu äntligen ska vindskenorna målas och delvis bytas ut.
  Jag läste att du investerat i en ritplatta, det är väl en bra grej och kul.
  Säkert mycket bättre en ett "gåband". Jag trampar på, jag ångrar inte mitt köp av träningsredskap, men jag promenerar som vanligt också.
  Ha en fortsatt bra dag trots frosten.
  Monkan

  SvaraRadera
 5. I morse när jag gick ut med Cilla var det is på vattenpölarna. Marken blir allt mer nerkyld och kommer det snö nu, vilket inte är alltför otroligt, så kan det nog hända att den ligger kvar. Men vintern kom tidigare i fjol, för jag minns att valparna sprang omkring i snön här på tomten. Dags atthämta in täckjackorna från förrådet snart.

  SvaraRadera
 6. Här håller jag andan varje morgon när jag tittar ut. Men hittills har vi klarat oss undan frost och i morse var det sex sköna plusgrader och igår plockade jag in körsbärstomater från en låda med plantor som står ute i söderläge. Men idag åker mina finaste krukor in i växthuset innan jag försvinner iväg till mamma på någon knapp vecka.
  Kram, kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 7. Redig frost igårmorse här också, minus 4 när jag gick upp vid 6-tiden. Huuuu! I morse låg det strax över nollan och ingen frost, men det kändes fan så mycket kallare än igår för det blåste isbjörnar :-/

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!