måndag 14 november 2011

51

DET MESTA I livet är för tillfället lite upp och ner, och det gäller allt från städsituationen i ”Rucklet” till mina laboratorievärden.


Men igår kom jag mig faktiskt, luftrörskatarren till trots, ut på en liten promenad i den råkalla novembereftermiddagen *host-host!*. Av nå­gon förunderlig anledning kändes det inte alls konstigt att jag råkade passera Doktorsvägen ...


... där jag dessutom upptäckte att det är skyltat för återvändsgränd. Tänk, det har jag aldrig lagt märke till förut! Ironiskt så det förslår, eller..?

Nåväl, jag fortsatta med raska steg *host-host!*, och en stund se­na­re föll min blick på nästa vägskylt: Bättringsvägen. Aha, ett gott omen! tänkte jag glatt. Fast sekunden därpå insåg jag att den vägen, den leder ju faktiskt bort från sjukhusområdet.


Kommen ungefär halvvägs på min lilla runda passerade jag en väg­trumma. Ännu ett tecken från makterna, konstaterade jag krasst, och kikade in. Där var det lika svart som i rumpan på en ko – eller som min och Lilla A:s framtid. Välj själv!


På hemvägen genade jag över begravningsplatsen. Dyster dag för ett sånt besök, men mitt i allt det grå lyste en vacker bukett upp den mul­na dagen.


Jag låtsas helt kallt att det är min bukett, för några andra blommor lär det inte bli och man får ta vad som bjuds :o)

Men nu ska jag tömma och hänga en maskin tvätt, dammsuga, torka damm, laga tårta och förbereda middagen medan jag lite diskret hos­tar lungorna ur mig. Om jag orkar klämmer jag kanske in en dusch och hårtvätt också, för det är ju trots allt min födelsedag ;o)

Happy Birthday to Me!

10 kommentarer:

 1. Ett stort GRATTIS Nina.

  Tyvärr är vägen lång för att komma in med blommor till dig, men du ska veta att vi inte har glömt bort din dag.
  Ta nu vara på och njut av dagen.

  Många födelsedagskramar ifrån oss båda.
  Monkan

  (Det hände något konstigt när jag skulle kommentera, min första kommentar försvann. Så hoppas den här kommer fram.)

  SvaraRadera
 2. GRATTIS till dig från mig,hoppas att du får en fin dag å positiva tankar men jag vet att det inte alltid är så lätt.Kramar till er båda.

  SvaraRadera
 3. Grattis på din dag och en bättra på dig kram vill jag skicka fast jag inte känner dej och du inte känner mej. Jag följer dej via bloggen och tycker om både det du skriver och dina bilder. mvh Anita

  SvaraRadera
 4. Nu fick du till det, jag undrade just varför du skulle baka en tårta så där en vardag, men straxt därpå kom förklaringen. GRATTIS, GRATTIS! Hoppas att tårtan smakade.

  Vad duktig du är med att kombinera ihop foto och tecknat! Med din fantasi och dina fina bilder borde det kunna bli en fin barnbok framöver.

  Ha en riktigt fin födelsedag!

  SvaraRadera
 5. Stort och varmt GRATTIS på födelsedagen!
  Så jätteroliga bilder du gör till din text!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 6. Grattis till en kvinna i sina bästa år?
  Grattar gör jag som vet Ella.

  SvaraRadera
 7. Grattis grattis!Hoppas din dag blev mysig trots hostan. Rolig blogg har du iaf! ;)
  Plingan

  SvaraRadera
 8. Grattis Ninotschka! Eller hur man nu stavar det. Kram på födelsedagen!

  SvaraRadera
 9. GLÖMDE!! FÖRLÅT? Grattis grattis. När det känns mörkt och trist, så får du tänka tillbaka till Madeira. Annacarin

  SvaraRadera
 10. Grattis lite dagen efter! Nog lär du få en och annan blomma även före begravningen, om inte annat får du väl plocka dem själv (haha). Jag gillar din svarta humor om vart vägarna bär.
  KRam, kram
  Kerstin

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!