fredag 17 februari 2012

Variera mera!

VEM ORKAR MED två aviga, två räta i det oändliga? Inte jag i alla fall, så den här gången fick skaften bli ribbade i höjdled istället :o)


Dessa tunna, välsittande sockor ska bli en present åt en kompis som kan behöva både uppmuntran och all extra energi som finns att upp­bringa. Lite färgglädje och varma fossingar ska förhoppningvis bli en liten hjälp på traven.

6 kommentarer:

 1. En värmande present på alla sätt!
  Ha en skön helg, kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Precis så stickade jag en lång "muff" på vantarna till flickorna när de var små. Vantarna satt mycket bättre då utanpå overallerna/halarna.

  Önskar verkligen att det ordnar upp sig för dig Nina!

  Trevlig helg!
  Annika

  PS. Jag skulle fortfarande vilja ha några lektioner i virkning :-)

  SvaraRadera
 3. Väldigt snyggt blev det att lägga resåren på den ledden, men det kanske inte har samma effekt som två avig och två räta åt andra hållet.

  SvaraRadera
 4. Snyggt och vilka härliga färger! Träffade en kompis i går som glatt snörde upp kängan och visade sockan hon hade stickat. Fullt av tomtar på hela skaftet!Håhåjaja suckade jag. Kanske dags att sy några stygn på påskduken igen!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 5. Monica:
  Yes, det får jag verkligen hoppas - att presenten blir värmande OCH att helgen blir skön. Det har varit en rent ut sagt jävla vecka, nu igen :o/

  Annika:
  Smart att sticka vantmuddar på det här viset! Det har jag faktiskt aldrig tänkt på själv.

  Få se om jag får tummen ur och kanske kallar till hantverksjunta något veckoslut under våren. Men det får anstå tills jag en gång för alla har fått FPA ur håret. Än är nämligen inte sista ordet sagt, även om de säkert tror så efter det senaste utspelet. Men tvärtom! Mer ris åt egen rygg, skulle man kunna säga ;o)

  Cici:
  Du har helt rätt, det är mer snyggt än åtstramande. Men de här sockorna ska inte heller bli några "arbetshästar", utan mera vara till glädje hade jag tänkt.

  Kerstin:
  Tomtar? Hm, tja, smaken är ju som rôven: klôven, säger göteborgarna ;o)

  Hoppa över påskduken, hörru, för jag är mer intresserad av hur det går med lapparna! :oD För DET projektet har du väl inte skrotat helt och hållet??

  SvaraRadera
 6. HA,ha! Nej, det är aldrig något som skrotas, däremot kan det hamna i högen för låååånga projekt.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!